Следва

Серафина стана Фин: щерката на Бен Афлек и Дженифър Гарнър смени името си

Бясно обсъждане на Норт Уест, 10, по повод маникюра и визията й

Онзи ден Ким Кардашиян посети баскетболен мач в Лос Анджелис с приятели, но не тя се оказа главната звезда на събитието или дори спортистите (поне в неспециализираните публикации), а най-голямата й дъщеря Норт.

Celebrities преди 2 седмици

Когато снимките на Норт се появиха в социалните мрежи, на мига заваляха стотици коментари относно твърди зрелия вид на сладкото 10-годишно момиче: дълги нокти с френски маникюр, дрехи, „неподходящи за нейната възраст“ и сложна прическа – фактът, че Норт изглежда като доста пораснала млада дама изненада мнозина.

Най-верните фенове на семейство Кардашиян обаче не са изненадани: в това семейство децата от ранна възраст започват да копират начина на живот на известните си родители и се стремят да изглеждат и да се държат като по-големи от роелните си години. Норт, например, експериментира с грим от няколко години, управлява профилите си в социални мрежи сама, печелейки хиляди долари от това и се пробва в шоубизнеса, записвайки песни с помощта на баща си Кание Уест. North в момента работи върху първия си албум, а Kanye обеща, че щерка му ще "предефинира детската музика".

Още за амбициите на младата мис Уест: Норт за i-D: Ще управлявам SKIMS и Yeezy.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.