Следва

We Love: розовото мини на Дженифър Лопес

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.

 

Celebrities преди 2 седмици

Меган Маркъл дойде да аплодира съпруга си. За събитието тя избра елегантна бяла рокля с плисирана пола и топ в Х-образна форма, а визията й бе допълнена и от бежови обувки на висок ток и обемни слънчеви очила.

 

Херцозите на Съсекс тръгнаха към мястото на мача, заобиколени от снимачен екип на Netflix, а операторите буквално ги следваха по петите. И това не е изненадващо: наскоро стана известно, че нови документални серии от Archewell Productions скоро ще бъдат пуснати в услугата за стрийминг. Една от тях ще бъде посветена на играта поло. В сериала ще се говори за Откритото първенство на Америка по този спорт във Флорида. Друг проект ще изследва „обикновените радости от готвенето, градинарството, забавлението и приятелството“. Той ще бъде продуциран от Меган.


Принц Хари иска да се върне към кралските задължения, Чарлз III не



Меган Маркъл и Серина Уилямс

Маркъл гледа мача в Маями с приятелката си Серина Уилямс. По-късно, след победата на отбора на принц Хари, херцогинята на Съсекс лично връчи на съпруга си трофея. Без да се смущават от вниманието към тях, двойката се целуна пред всички.

Daily Mail пише, че напоследък принц Хари внимателно следи как се отразяват в медиите неговите и на съпругата му публични изяви. Често поради това материалите се пускат със закъснение, само след като двойката одобри всички снимки и видеоклипове. Със същата цел хората бяха допуснати до мача по поло според предварително одобрени списъци с гости.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.