Следва

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

We Love: розовото мини на Дженифър Лопес

Какви крака, Джен! 

 

 

Celebrities преди 1 месец

54-годишната певица и актриса блесна в Барби стайлинг на промоционално събитие на марката Intimissimi, с която наскоро започна колаборация.

Атрактивната звезда допълни ефектния тоалет с розови обувки и чанта, ефектна прическа и грим, към който нямаме нито една забележка.  

Няколко дни по-рано Джей Ло беше забелязана от папараци да се отправя към шоу на Бродуей, придружена от сестра си. Този път изцяло в бяло, с едничък акцент слингбекс обувките в бордо, звездата изглежда потресаващо добре (вижте още: 10 от 10 за Дженифър Лопес в бяло). 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 2 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.