Следва

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

Роклята "Звездна нощ" на Хънтър Шафър е произведение на изкуството

Хънтър Шафър, звездата от сериала на HBO "Еуфория", е може би единствената жена, за която се сещаме, на която подобна рокля би стояла толкова добре. 

Celebrities преди 1 седмица

Тя, която демонстрира силния си моден усет от миналата година, привлече вниманието с поразителната си визия на червения килим на „2024 GQ Global Creativity Awards“, проведени миналата седмица. Носената от Хънтър рокля е по-артистична от всяка друга дреха, която радарите ни са засичали напоследък. 

Мис Шафър се появи в рокля на Marni, напомняща за „Звездна нощ“, едно от известните произведения на световноизвестния художник Ван Гог. Тоалетът е обсипан с деликатни щрихи на четката, сякаш копиращи звездно нощно небе (вижте още: Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: примитивите на Marni).

Самата актриса, облеченa в тази персонализирана Marni, изглежда като произведение на изкуството. Роклята е изработена в студиото на артистичния директор на Marni Франческо Рисо и е завършена чрез ръчно рисуване върху самата дреха с акрилна боя и четка.

Шафър разказа, че е обсъдила концепцията за тоалета със стилистката си Дара Алън. Поглеждайки в детайл процеса на изработване на роклята, разкрит от Алън, виждаме огромното внимание, вложено във всеки сантиметър от това вълшебство за носене. 

Шафър определено умее да създава впечатляващи моменти на червения килим, а толкова красив опит като този ще се помни дълго.  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.