Следва

Благотворителна изложба в Ракурси

ViewSofia препоръчва: "Бог пътува винаги инкогнито" е любимото ни четиво тази седмица

Той е психолог и писател и експериментите му върху личностното развитие и в двете му книги показват...

Books преди 13 години

Той пише едни от най-прекрасните книги за човека. Той е психолог и писател и експериментите му върху личностното развитие  и в двете му книги показват, че пътят, по който вървим, е само и единствено осеян от нашите добри намерения.

Френският писател Лоран Гунел пристига днес в България по повод излизането на последната му книга "Бог пътува винаги инкогнито", а още преди да сме се срещнали с него на живо, вече сме впечатлени.



Защото героят в този своеобразен микс от художествена измислица, психологическа систуация и философски заключения, които сам си правиш, докато му се наслаждава правят книгата на Лоран Гунел едно изключително любопитно четиво с майсторска сюжетна линия и неочакван край.

Историята започва във Франция, точно над нейната вълшебна атмосфера. Животът на един човек не е такъв, какъвто е очаквал и той решава да му сложи край. Всичко се обърква, когато някой с пура в ръка го спасява и сключват сделка - героят ни да прави всичко онова, което Спасителят му нареди, а в замяна странникът ще преобръне живота му на 180 градуса.

От този момент нататък ти знаш, че това, което Нашият скромен герой ще прави, ще променя и твоето отношение към живота.

Първата книга на Гунел "Човекът, който искаше да бъде щастлив" става световен бестселър. Очертава се и тази да последва успеха й.

Издава Колибри, в книжарните в страната.

More from View Sofia

More Books