Double Trouble: Класация на Вю София вдъхновява за втора подобна сп. Максим

Странно deja vu се върти в интернет пространството, забеляза зоркото око на Вю София. Класация, която ще...

Странно deja vu се върти в интернет пространството, забеляза зоркото око на Вю София. Класация, която ще определи Най-дразнещите българи, но забележи, не какви да е а ЖИВИ, в публичното пространство.

Преди да напомним на колегите от Максим, че малко са позакъснели с добрата идея, ще се върнем назад преди повече от година, за да подкрепим обвинението си със солидни доказателства.

Коментари: 8

K
Kris (2010/06/16 / 14:20)
Още по-зле, още по-малко уникална става класацията на Максим, очевидно се прави в цял свят и това е съвсем ок. Въпросът е, че за БГ подобна класация е направена миналата година за първи път от този сайт, ясно е от датите. Така, че грам не е уникална, както са си го именували.
M
marto (2010/06/16 / 13:31)
А вие веднага да се извините на тези: http://www.amiannoying.com/%28S%285juissrglja5mtatpb2rhc55%29%29/collection.aspx?collection=10859, тези: http://socyberty.com/people/ten-most-annoying-celebrities/ и много други. Или и те са откраднали гениалната ви идея? Ебати смешниците!
K
Kris (2010/06/16 / 13:20)
Тео, в жегата много помагат: чай, по-топъл за да неутрализираш, вода със стайна температура или ако ти е много зле, по-добре си полегни на хладно. Къв ти е проблема, Ванко е прав, интвестирай в Максим, какво си се разпенил. А от въпросното издание поне да сменят името на класацията, дето се казва.
T
theo (2010/06/15 / 23:07)
Защото ViewSofia се държат все едно никой никога не е отварял чужд сайт - крадат откъдето си искат, превеждат некомпетентно, правят глупави интервюта... Сякаш екипът им е пълен с надъхани момиченца и момченца, които имат много амбиция и пълна липса на знания относно модата. Много ниска топка подават, а искат да ги уважаваме, крадат, а пищят Дръжте крадеца и то без никакво основание. И наистина ли някой смята, че Maxim са "откраднали" идеята от тук?????????????????????????????
G
Galeniche (2010/06/15 / 22:02)
Ех,theo,защо така злобно и с обиди?Като не си съгласен,дай си мнението и толкоз.А според мен 100 е е малко число за да се поберат всички дразненщи личности у нас.
V
Vanko3 (2010/06/15 / 19:35)
Като е клет, кво правиш в него, бе, комплексиран сладур. Ходи си чети списанието, кво се моташ по сайтовете. Нойзи и Жеков може и да са били интересни отдавна, и също толкова отдавна не са. Некой неща си имат времето. Евала за идеите, изпълнението и защитата им на Вю София. Само така! А за Максим си има подрастващи - да си го взимат, що да не си го взимат!
B
Bird (2010/06/15 / 19:10)
theo ходи да духаш супата
T
theo (2010/06/15 / 17:26)
Честно, големи сте смешници. Първо, откъде накъде претенции за оригиналност от вас, при положение че сайтът ви е пълен с материали от чужди сайтове, при това некадърно преведени. Второ, Maxim е най-доброто мъжко издание на пазара, вие сте модно/лайфстайл или там както се водите рядко и миризливо г***о и в този смисъл класацията ви е различна по смисъл. В тази връзка - ако вие и друга медия пуснете класация - да речем - за Най-красивите тв водещи, пак ли ще ги обвините в кражба на идея??? Или смятате, че е толкова оригинална идеята ви за "най-дразнещите българи", че никой друг не би се сетил ли??? Най-забавното е, че всички, които познават Сашо Жеков и Нойзи, а и самите те, ако изобщо някога са влизали в клетия ви сайт, се смеят с глас и сълзи на жалкия ви опит за пиар.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.