Следва

Андрей Слабаков си сресва косата в ефир. В събота, в 11.00

Хайде на предпремиера - Шрек завинаги

"Малката събота" запази за смях, веселие, сълзи, още смях и много зелено. Любимото ти чудовище се завръща, но този път за последно...

Movies & TV преди 13 години

Хайде на предпремиера!

"Малката събота" запази за смях, веселие, сълзи, още смях и много зелено. Любимото ти чудовище се завръща, но този път за последно. Днес в Mtel IMax е предпремиерата на Шрек Завинаги, чевъртия филм от поредицата. 

В последния филм благородното чудовище претърпява разтърсваща промяна. Победил зъл дракон, спасил красива принцеса и избавил кралството от алчни за власт благородници, какво му остава? Да се превърне в отегчен семеен мъж?

Тъгувайки по стария си, изпълнен с тръпка живот на чудовище, Шрек се подлъгва да подпише договор със сладкодумния Румпелстилтскин. И изведнъж се озовава в една изкривена версия на Далечното кралство, където се ходи на лов за чудовища, Румпелстилтскин е крал, а Шрек и Фиона никога не са се срещали. В тази кошмарна приказка Шрек трябва да спаси приятелите си, да върне нещата по местата им и да спечели отново своята истинската любов.

Език: английски
Превод: дублиран
Жанр: анимация
САЩ, 2010, 93'
Режисьор: Майк Мичъл
Озвучен на български с гласовете на: Йордан Господинов–Дачко, Тодор Николов, Ася Рачева и Стоян Алексиев

Предпремиера
8 юли (четвъртък), 23:59
Mtel IMAX

More Movies & TV