Следва

Поредната Шесторка победители в играта на ViewSofia и Enthusiast

Грозната Бети - От Mode в Лондон, от Лондон право в семейните драми

Бети Суарес е емблема в модните среди, затова ни е трудно да си представим актрисата, изиграла блестящо...

Movies & TV преди 13 години

Бети Суарес е емблема в модните среди, затова ни е трудно да си представим актрисата, изиграла блестящо ролята й, в нещо друго, освен в образа на Грозната Бети от Куинс.

В последния епизод на култовия сериал Бети, освен че се преобразява в най-перфектната редакторка, тя напуска Mode и заминава за Лондон, където ще прави свое списание. Там пък среща бившия си шеф Дейниъл, който й предлага да го вземе като асистент. Ама че обрати.

Грозната Бети вече е в историята, но пък Америка Ферера още не може да излезе да от кожата й, дори да изиграе най-добрите си роли в киното.

Америка, която е носител на награди "Еми" и "Златен глобус" за ролята на Бети, сега е в сгодена млада дама, която е главна роля в последния филм на своя годеник Раян Пиърс Уилямс "Сухата земя" ("The Dry Land"), Филмът ще бъде представена за първи път на големия екран съвсем скоро в големите градове в САЩ.

Дори и да твърди, че започва нова страница в кариерата си Америка винаги ще си остане някъде там в легендарния си образ като грозноватото момиче с брекети, което обаче притежава очарованието на филмова звезда.

В "Сухата земя" тя играе ролята на съпруга на войник, който се завръща у дома в Тексас от войната в Ирак и страда от посттравматично стресово разстройство. Но ще можем ли да си представим Бети като страдаща любяща съпруга, това не сме сигурни. Може би чак след дестина подобни роли. 
 

More Movies & TV