Следва

В ролята на чаровното лошо момче Асен Блатечки

D2, Остава, Gravity Co., Baby Face Clan, Hi Time и Ruth продават аксесоари I Can Too

За втора поредна година един от най-добрите летни Eвропейски фестивали SPIRIT of Burgas подкрепя организация И АЗ МОГА...

Music преди 13 години

За втора поредна година един от най-добрите летни Eвропейски фестивали SPIRIT of Burgas подкрепя организация И АЗ МОГА, като й дава възможност да развива и разпространява социалните си идеи и инициативи сред всички гости на фестивала и фенове на българска и световна музика.

На 13, 14 и 15 август И АЗ МОГА ще има свой щанд (изграден със съдействието на CASE) на територията на фестивала, откъдето всеки може да си купи тениска или картички I Can Too.

За най-запалените фенове на българската музика, I Can Too и SPIRIT of Burgas имат специална изненада.
Освен че ще забият подобаващо на голямата сцена на фестивала, едни от най-популярните български банди D2, Остава, Gravity Co., Baby Face Clan, Hi Time и младата поп-певица Ruth са лица на И АЗ МОГА и едни от първите й привърженици. Като посланици на идеите на фондацията, музикантите ще продават тениски I Can Too и ще разказват за предстоящите цели и инициативи на И АЗ МОГА. Нещо повече – всеки фен може да получи и автограф от любимците си на специалните I Can Too картички с техни визии.

Средствата от продажбата на аксесоари I Can Too се набират във фонд за Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Join SPIRIT of Burgas…Be I Can Too!

 

More from View Sofia

More Music

Изключителният Сантяго Канон Валенсия с първи концерт в България

Music преди 2 месеца

На 14 декември Софийската филхармония посреща за първи път новата виолончелова звезда Сантяго Канон-Валенсия, който под палката на големия румънски маестро Кристиан Мандеал ще представи Концерт за виолончело и оркестър №1 от Камий Сен-Санс.

Световнопризнатият маестро Кристоф Ешенбах се завръща в София

Music преди 4 месеца

Световнопризнатият диригент Кристоф Ешенбах вече репетира със Софийската филахрмония за концерта си на 26 октомври. В програмата маестрото е включил Увертюрата „Егмонт" и Симфония №7 от Бетовен и Концерта за виолончело от Шуман. Солист на вечерта е Клаудио Бохоркес