Следва

"Храни срещу рака" ViewSofia подари на най-гениалната рецепта

В ролята на чаровното лошо момче Асен Блатечки

Още един повод да очакваме с новия сезон на българския сериал „Стъклен дом”. Той не е майстор, нито си е пуснал мустаци за ролята, а е просто чаровното лошо момче...

Events преди 13 години

Още един повод да очакваме с новия сезон на българския сериал „Стъклен дом”. Той не е майстор, нито си е пуснал мустаци за ролята, а е просто чаровното лошо момче.

Тази есен по bTV актьорът Асен Блатечки  ще се въплъти в ролята на Чарли - един от новите персонажи във филма. В поведението му зрителите ще видят нещо тайнствено и магнетично. Чарли ще бъде плашещ за мъжете и ще влудява жените.

„Моят герой е лошото момче в сериала. … Той и героят на Калин, т.е. Камен, са ...двете страни на една и съща монета… Ролята ми е много готина, защото героят ми е сложен човек. С проблеми, с комплекси, лош, пък в същото време симпатичен...”, казва актьорът.

Нови сюжетни линии ще нарушат спокойствието на героите, които зрителите вече добре познават. Каква е точно е връзката на Чарли с останалите персонажи в сериала и какви изненади крие героят му, зрителите ще видят в новия сезон на „Стъклен дом”.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.