Следва

Пушкин в колекцията „Детски шедьоври от велики писатели”

"Идолът" с Лили-Роуз Деп и The Weeknd: какво знаем за най-перверзната любовна история в Холивуд

YouTube каналът на HBO пусна трейлър за телевизионния сериал The Idol от създателя на Euphoria Сам Левинсън.

 

 

Movies & TV преди 1 година

Проектът обещава да хвърли светлина върху задкулисието на музикалната индустрия. В историята духовният лидер на култа и почасов собственик на нощен клуб (изигран от The Weeknd, който е и един от авторите на идеята) влиза в сложна връзка с изгряваща поп звезда (Лили-Роуз Деп ).

В сериала участват още Трой Сиван, Сузана Сон, Моузес Съмни, Джейн Адамс, Дан Леви, Хари Неф и членът на Blackpink Джени, наред с доста други.

Наскоро Лили-Роуз Деп сподели в социалните мрежи кадри от снимките на Idol. Ориентираме се, че ще е налице изобилие от секс сцени, кумири на Поколението Z и много от режисьора Сам Левинсън. Същите съставки, които направиха от "Еуфория" културен феномен. 


Прискача ни се в розов суичър и Chanel Rouge Coco Bloom на устните: разкошната кампания с Лили-Роуз Деп


От стрийминг платформата показаха първия трейлър на предстоящите епизоди, с което разсеяха всички съмнения, че Сам Левинсън има за цел да поставя граници, работейки по темата за сексуалната експлоатация на малолетни.

В центъра на сюжета на The Idol е изгряваща поп звезда (Лили-Роуз Деп), чиято героиня, решена на всяка цена да стане известна, влиза в култ на холивудски знаменитости, които бързо я запознават с пороците на славата - наркотици, алкохол и секс. 

The Weeknd (истинско име Абел Тесфайе), освен протагонист, е и съсценарист, заедно със Сам Левинсън и Реза Фахим.

"Правя тази крачка, защото прекарах десетилетие в индустрия, която ме консумира. Научих много от нея, но е време да се отдръпна и да усетя липсата ѝ. Сега целта ми е да създавам филми. Искам да правя качествено кино", каза изпълнителят в интервю за Rolling Stone по-рано тази година (четете още: The Weeknd счупи рекорда в Spotify).

За онези, които си представят нова версия на "Еуфория", създателите на The Idol уточняват, че историята няма да се фокусира толкова върху нихилизма на съвременното младо поколение, а ще обърне внимание на слабостите в холивудската киноиндустрия, приемащи се за напълно нормални. Синопсисът на телевизионното шоу го описва като "най-перверзната любовна история на Холивуд", а поуките са насочени към най-голямата машина за филми.


Цялото интервю на Зендая за Vogue Italia: "Надявам се да улесня тези, които ще дойдат след мен"


Ко-изпълнителен продуцент е Мери Уолс (сценаристът на "Наследници"), а пълната визия на шоуто се очаква да е оформена от The Weeknd и Сам Левинсън, след като режисьорът Ейми Сейметц напусна проекта.

Твърди се, че Сейметц не е успяла да изпълни ангажимента си към The Idol заради проблеми с графика, тъй като по същото време е трябвало да пътува до Нова Зеландия, за да се включи във втория сезона на сериала на Netflix Sweet Tooth. Според информация на The Indie Wired обаче режисьорът е имал разногласия с The Weeknd по отношение на женската гледна точка в The Idol.

Какъвто и да е бил проблемът от HBO гарантират, че "актьорският състав и екипът са се приспособили към новата творческа посока по най-добрия възможен начин".  

More Movies & TV