Следва

Кучета и Котки- „Отмъщението на Кити Галор”.

ЛиЛана в "Забранена любов"

Новите и още по-интригуващи серии започват от есента, когато най-накрая може и да разберем развръзката...

Culture преди 13 години

Доста актуалната напоследък ЛиЛана ще смени попрището си на певица и ще се насочи към киното.

Новият й ангажимент е участието на ЛиЛана в българския сериал „Забранена любов”. Сапунката, която ни озадачава със заплетените си серии тип „близнак-брат-любов-сестра-майка”, ще бъде първият кино проект за певицата.


Новите и още по-интригуващи серии започват от есента, когато най-накрая може и да разберем развръзката.

 

Актьорските качества на певицата явно са направили впечатление на продуцентите, след като ЛиЛана има доста клипове зад гърба си. Русокоската направи успешни дуети с Мишо Шамара a.k.a Big Sha, Flo Rida и Snoop Dogg.

 

Явно популярността й нараства с всеки изминал ден, след като ще бъде поредната гост звезда в „Забранена любов”. Преди нея участие в сапунката взеха Любо (бившия вокал на група „Те”), журналистката Цветанка Ризова и плеймейтката Златка Райкова.


 

More Culture

„Рипли“: 5 причини да гледаме трилъра с Андрю Скот и Дакота Фанинг

Movies & TV преди 16 часа

През април всички погледи (включително на нашата редакция) са насочени към новия сериал на Netflix "Рипли". И въпреки че историята, базирана на романа на Патриша Хайсмит за дребен мошеник, е позната на мнозина от филмовата адаптация от 1999 г. с участието на Мат Деймън, открихме пет причини (всъщност са доста повече) да загледаме нейния нов прочит. Предупреждение за спойлер: "Рипли" на Стивън Зейлиън е много пристрастяващ.  

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.