Следва

Да или не на толкова къс бретон?

Beauty изповед - Недостатъците на големия бюст

Решихме да ти разясним проблемите около бремето да имаш бюст с размер над нормалното...


 

Body преди 13 години

Слаби крака, тънка талия, буйни коси и огромен бюст! Какво по-хубаво от това за един мъж?

Ако мислиш обаче, че дамите с наистина големи гърди са привилегировани – лъжеш се. Това да носиш най-големия размер сутиен и да събираш мъжките погледни е едно, но болката и неприятностите около големите гърди е съвсем друга тема.

Решихме да ти разясним проблемите около бремето да имаш бюст с размер над нормалното.

Най-големият сутиен, който се произвежда е с размер F, а гръдната обиколка надхвърля 120-130 см. Жените с горе-долу такава обиколка са ограничени откъм определени дейности. Например, бягането може да бъде доста трудно, особено ако е по-продължително. 

Амбицията да смъкнеш няколко килограма с тичане и съответно да стегнеш тялото си намалява, заради големите гърди. Освен болка при бягане, големият бюст предизвиква по-бързо деформиране на формата на гърдите. Този проблем ограничава жените с по-обемни гръдни обиколки, като не им позволява да спортуват пълноценно, а оттам и редуцира част от социалните им контакти.

Спомни си за младата румънска тенисистка, която намали бюста си, заради който не можеше да тича пълноценно.

Друг недостатък на издутите деколтета е нежеланото внимание и коментари от страна на силния пол. Ами знаеш – постоянните погледи под брадичката ти, гадните подмятания и т.н. Мъжете винаги се втренчват в големите гърди, вместо в очите и това е наистина отвратително и досадно.

Другият проблем при жените с масивни бюстове е неписаният закон, че са „лесни”. Постоянните неморални коментари за гърдите водят до ниско себеуважение и нещастен живот.

Намирането на дрехи също може да се окаже сериозен проблем.

Освен всичко друго, големите гърди ограничават стайлинга ти и често трябва да сменяш начина си на обличане. Гадното в цялата ситуацията е, че един ден, може да напълниш гардероба си само с широки блузи, които да държат свободно големите ти гърди.



Помним и серията на Двама мъже и половина, в която вечният ерген Чарли остана шокиран от новината, че годеницата му ще намалява бюста си, заради болки в гърба. Воден от любовта към апетитните форми, Чарли някак прилъга брюнетката да се откаже от намерението си.

Ние обаче не сме съгласни егоистичното мъжко щастие да стои пред проблемите в кръста на дамите. Прекалено големите гърди причиняват здравословни проблеми, особено в стойката. 

Масивният бюст има силата да изкривява и деформира някои кости в тялото, а това прегърбва жените. Болките в областта на кръста, гърба и врата стават все по-силни с годините, което води до по-сериозни усложнения.

Някои жени с по-големи деколтета пък, се чувстват непривлекателни и се подтискат вътрешно. Носенето на неподходящи дрехи в следствие на големите гърди принизява самочувствието на дамите, което допълнително се отразява на социалните им контакти.

Добрата новина е, че бремето на обемната гръдна обиколка не е вечно.

Съществуват операции, които намаляват гърдите, а оттам и дискомфорта. Процедурата е напълно безопасна и ефективна.

Дами, не се залъгвайте, че големите гърди имат само положително значение. Да, мъжете ги харесват, но дали си заслужават всичко посочено до тук?

Ако си с масивен бюст, обърни внимание навреме, а не чакай момента, в който проблемите ще се задълбочат.

Не всичко е в това, да покажеш колкото се може повече от деколтето си.
 

More Body