Следва

Готови за dance! Sofia Dance Week предстои

Гуинет Полтроу с нова роля, слуша с часове Доли Партън

Русокосата актриса ще се превъплъти в кънтри певицата Кели Кантър, специално заради което с часове изучавала сценичните маниери на легендите в кънтри музиката Доли Партън и Лорета Лин...

Movies & TV преди 13 години

Явно отпочинала след семейната си ваканция в имението на Джей Зи, холивудската звезда Гуинет Полтроу се е заела с нова роля.


Русокосата актриса ще се превъплъти в кънтри певицата Кели Кантър, специално заради което с часове изучавала сценичните маниери на легендите в кънтри музиката Доли Партън и Лорета Лин.


Гуинет, която спечели Оскар за най-добра актриса през 1998 г. за филма си „Влюбеният Шекспир”, признава, че е „откраднала” по нещо от нейни колежки, за да оформи образа на Кели Кантър.

Блондинката споделя, че дори е взела нещо и от съпругата на покойния Кърт Кобейн – Кортни Лов.

 

Чаровната Гуинет допълва, че е гледала всички DVD-та с кънтри концерти и се върнала назад във времето, когато е била ученичка и слушала само Доли Партън. Най-много обаче актрисата се оприличава на Фейт Хил, за която мисли, че е прекрасна не само на вид.


Съпругът на актрисата – Крис Мартин от Coldplay – помага много на половинката си, което допълнително успокоява Гуинет. Тя е на седмото небе, защото Крис е израснал с песните на Ханк Уилямс и Джони Кеш, които са легенди в кънтри жанра.
 

More Movies & TV

„Рипли“: 5 причини да гледаме трилъра с Андрю Скот и Дакота Фанинг

Movies & TV преди 9 часа

През април всички погледи (включително на нашата редакция) са насочени към новия сериал на Netflix "Рипли". И въпреки че историята, базирана на романа на Патриша Хайсмит за дребен мошеник, е позната на мнозина от филмовата адаптация от 1999 г. с участието на Мат Деймън, открихме пет причини (всъщност са доста повече) да загледаме нейния нов прочит. Предупреждение за спойлер: "Рипли" на Стивън Зейлиън е много пристрастяващ.