Най-готините цветни комбинации от блоговете

Чуеш ли цветна комбинация, в съзнанието ти веднага нахлуват безброй ярки цветни нюанси...

Чуеш ли цветна комбинация, в съзнанието ти веднага нахлуват безброй ярки цветни нюанси и се преплитат в дъги, от които ти се завива свят, преди всичко друго.

Това лято не можем да определим като най-цветното, въпреки, че трайбъл, флоралните и животинските мотиви бяха повече от силни тенденции, те по-скоро носеха свежа нежност, отколкото крещяща яркост. Улиците останаха спокойни цветово и в това няма нищо лошо.

Затова, когато ти казваме най-готините цветни комбинации от стрийт стайл блоговете, обръщаме внимание не на най-шарените, а на тези, след които ще си кажеш: "Потъвам в цветовете, колко просто и колко красиво е станало."

 

Коментари: 2

J
Jasmine Verde (2010/08/24 / 10:52)
"Лимонаденото пиле" ме разби. Защо, по дяволите, трябва толкова да му личи, че е гей? Стилът му е типично гейски. Сякаш вее знаме - ей, вижте ме, аз обичам да се гушкам с момчета. А от чисто естетическа гледна точка е втрисащо гадно да гледаш тези бледи кльощави унисекс-крачета, изложени на показ чак до чатала. p.s. Чакам нему-подобните да гракнат, че съм ограничена, тесногръда типично по балкански, нетолерантна и хейтър, и расист едва ли не, и че как не ме е срам да не харесвам различните и бла-бла....
M
maxandco (2010/08/20 / 16:15)
Красота!!! Благодаря за глътката стил и съвъшенство!!!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia