Следва

Йога срещу бръчки. Естествено, че е за всеки

Ново в в козметичния несесер: Опрощение на греховете под формата на серум

Постоянните агресори, започвайки от слънцето, през стрес и замърсяване увреждат колагена и еластина в кожата...

Hair преди 13 години

Какви изненади ни готвят големите козметични марки през новия сезон ще научаваш всеки четвъртък в рубриката Ново в несесера.

За съвършеното ново изобретение на пазара, ние пък научихме от Clinique, но го очакваме у нас чак през ноември.

И все пак, за да си подготвена от рано - това е серум, които опрощава всички твои грехове, спрямо кожата ти. Звучи като чудо, но е факт!

Постоянните агресори, започвайки от слънцето, през стрес и замърсяване увреждат колагена и еластина в кожата, което с времето води до появата на линии, бръчки, неравна повърхност и мътен тен.

От Clinique ни дават най-новото решение, за да изглежда кожата по-млада? Посещение при дерматолога за планирана лазерна терапия. Но – поради високата цена и значително дългия период на възстановяване не всеки е готов на лазерна терапия.

Clinique представя Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector – анти-ейдж серум, уникално формулиран да работи ден и нощ за намаляването на линиите и бръчките, възстановявайки и предпазвайки от вредата нанасяна от UV лъчите с резултати поразително близки до тези след лазерна терапия при дерматолог.

Само по 3 капки от Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector два пъти дневно и за 12 седмици ще постигнете резултат равним на 63% от този при лазерна терапия за намаляване на линиите и бръчките.

Този серум работи като за три. Кожата може да не забравя, но сега може да ти прости за вредите, нанесени от слънцето, стреса и замърсяването.

Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector е подходящ за всички типове кожа. Нанасяйте сутрин и вечер равномерно по цялото лице и в зоната около очите след обичайния ви 3 Step режим. На пазара през месец Ноември 2010.
 

More Hair