Следва

Какво е това Диклит?!

Face The Music тази вечер в клуб Twins на гърба на НДК

Четирима приятели ще правят това, което умеят най-добре - ще се забавляват, като пускат любимата си музика, а тя плува совободно...

Culture преди 13 години

Какво ще правиш довечера? Каним те на парти.

Четирима приятели ще правят това, което умеят най-добре - ще се забавляват, като пускат любимата си музика, а тя плува совободно в дълбоките води на Funk, Disko, Breaks, Eclectic Funk, Dubstep, Ragga, R&B, Deep House, Rap и Balkan Beats.

Колкото до диджеите на партито, на кратко това са Dj Peter Peterson, FreakKita, RooSee и An Groove.

Dj Peter Peterson - Петер Петерсон е родом от Варна, но прекарва голяма част от живота си в Исландия. Пускал е в различни хаус клубове и барове в Рейкявик, а у нас е гостувал на места като Yalta, Culture Beat и Sofia Life Club. От него ще чуеш не само соул, фънк, грууви и латино, но и джаз, хип-хоп, хаус и броукън бийтс дори.

FreakKita - Кита Власакова започва да пуска музика под псевдонима FreakKita на тематичните партита посветени на женската Goddess Grooves Vol 1, 2, 3. През 2010 година участва в Big Big Summer Reggae Festival 2010, като пуска и на фестивала Spirit of Burgas 2010. Мацката умело смесва стиловете рага, афро бийт, фънк, брекбийт и т.н.

RooSee - Руси трябва да познаваш от брейк денс групата Sleepwalkingz. Той е един от основателите на групата, както и организатор на уникалния фестивал Jam On It. Продуцира фюжън музика под псевдонима Balkaniac Groover. Това е човекът, който ще пусне целият арсенал на Балкантон.

An Groove
- Калоян Валентинов е от Варна и е пускал доста пъти в бар Boogaloo. Ще направи своя дебют, точно когато трябва и иска и ще те изненада с микс от Funk, Electro Funk, Break, Rap и т.н.

Обещават доста динамично парти, с old school вкус и много винили!

За повече информация заповядай тази вечер.

Мястото е Twins Club (на гърба на НДК).
Вход - 5 лева или 4, ако носиш любимата си значка.
Не закъснявай, започват в 22:00!

 

More Culture