Следва

За първи път: Коледата е възможна и на български

Sharam се завръща в Yalta club в петък

На 19-ти ноември Yalta club ще посрещне едно любимо на българските клъбъри име – Sharam. Той не се нуждае от...

Culture преди 13 години

На 19-ти ноември Yalta club ще посрещне едно любимо на българските клъбъри име – Sharam. Той не се нуждае от представяне, защото всяко негово гостуване у нас взривява нощния живот в София, а всяко ново негово парче мигновено се превръщат в супер хит и завладява клубните сцени по света.

За звездната си музикална кариера, Sharam е получил признанието и на феновете и на критиката. Награждаван е с Grammy за най – добър DJ и продуцент, правил е ремикси за Madonna, Depeche mode, Rolling Stones, а траковете му са винаги на челни места в световните класации.

Така например “Don’t Say A Word”, “Be The Change”, “Party All The Time”, “The one” с Daniel Bedingfield са парчета, олицетворение на неговото творчество, разбили музикалните бокс офиси.

С невероятен успех бе отбелязан и дебютният му двоен албум “Get wild”, който излезе миналата година. Творчеството му е всеизвестно с красивите вокали в парчетата, които правят музиката лесно достъпна, но в същото време запазват нейната твърдост и deep звучене. Неговото име стои зад лейбъла Yoshitoshi, където звездата намира време да търси млади таланти.

Неуморният Sharam се труди усилено и като по часовник всеки месец издава нов подкаст. Последната му музикална картичка може да бъде чута на http://soundcloud.com/yaltaclub/sharam-wildcast-24

За Sharam Tayebi уникалността стои винаги на първо място. Той доказа, че е експериментатор, който няма спирачки в смесването на иначе несъвместими стилове. Така например, си позволи да възроди миналото с ремикса на Patsy Cline “She came along”, работи заедно с P. Diddy и Tommy Lee, a гласът на Шакира се извисява в парчето му M.I.T.T.

В петък, неговият сет ще бъде подкрепен от резидентството на Juan Alvarez & Liubo Ursiny, a тонуса в новата зала Junior Suite ще поддържа младата и атрактивна dj`n Koki.

На следващия ден, 20 ноември, клубът предлага друго съблазнително предложение FLASHBACK – един музикален филм, в който главни герои ще са Liubo Ursiny & Valdy. Новата продукция включва house от последните 20 години, но не и в черно – бели кадри, защото двамата експериментират с включването на модерно звучене, което да надгражда и разнообразява техният сет. Ursiny & Valdy, този път залагат на мелодия отвъд границите и канят на музикално пътуване без рамки или определения. Промо на това нестандартно предложение, подготвено от DJ Valdy може да бъде чуто на http://soundcloud.com/yaltaclub/valdy-flashback-001. По същото време в малката зала Junior Suite на 20-ти ноември ще гостува DJ Emotion, за чийто стил достатъчно добре говори предаването му по Алфа Радио “Lounge café”.

А всичко това показва, че Yalta club ще е най-горещо място този уикенд в ноемврийска София.
 

More from View Sofia

More Culture