Следва

Алиша Кийс великолепна в тясна черна рокля само 6 седмици след раждането

Довърши историята, спечели ни с въображение! Шах и... мат!

На една от масите за шах видя възрастен мъж, който чакаше партньор за игра. “Какво пък” – помисли си Бианка и...

Fashion преди 13 години

Защото обичаме да ти разказваме истории. Хубави истории, понякога съвсем въображаеми, понякога почерпени от личните преживявания на един или друг от екипа на ViewSofia.

И правим всичко, за да изглежда животът ни някак по-сладък, да сме по-нетърпеливи към утрешния ден и да разчупим клишето рутина!

В поредната съвременна приказка обаче ще участваш и ти, скъпи приятелю.

От понеделник, в продължение на 10 дни, или две работни седмици към всекидневния душ от свежест, прибавяме и по една градкса историям.

През тези 10 дни, ти, скъпи приятелю, ще четеш и попиваш всяка ситуация, ще опознаваш героите, ще си фантазираш за финала на тяхната приказка, а накрая, всяка необикновена исто с модни илюстрации ще я довършиш ти.

Към една от всички истори, разчитаме твоето въображение да напише най-добрия финал, и както винаги, победителят получава и голямата награда – този път е най-красивият - HP mini 210!

Е, ако си готов, да продължаваме!


От седмици насам Бианка се чувстваше истински жива и искаше да сподели усещането си с всички – познати и непознати. Тази неделна сутрин тя излезе от топлото си апартаментче на Раковска, за да се поразходи в парка.

На една от масите за шах видя възрастен мъж, който чакаше партньор за игра. “Какво пък” – помисли си Бианка и седна срещу стареца. За миг спря да мисли за лаптопа, от който не се отделяше след като Иван замина за Берлин със семейството си. Единственото нещо, което й остана от него, беше идиотската skype-връзка, с която негодникът отново лъжеше съпругата си. Компютърът в мини рамер остана отворен така, както може би трябваше да е и сърцето й след раздялата и Бианка просто се отдаде на играта.

Паднаха й се черните фигури. Бианка направи първия си ход, а след него още и още, а играта вървеше към патов изход.

Мъжът срещу нея изглеждаше доста замислен, сякаш изработваше някаква стратегия, но не за играта... Бианка беше убедена, че не е особено силен противник, но се чувстваше поласкана от това, че партнираше достойно.

Двадесетина минути по-късно, когато играта все ще оставаше без изход, до стареца застана млад, красив мъж на около 30 години. Стиснал за рамото играча, непознатият с усмивка му каза: "Виждам, че си ми намерил достоен заместник, татко...”

Виж първата история и ни напиши за края >>
Виж втората история и ни напиши за края >>
Виж третата история и ни напиши за края >>
Виж четвъртата история и ни напиши за края >>
Виж петата история и ни напиши за края >>
Виж шестата история и ни напиши за края >>
Виж седмата история и ни напиши за края >>
Виж oсмата история и ни напиши за края >>
Виж деветата история и ни напиши за края >>

Лаптоп HP mini 210 
Рокля Mango 75 лв.
Прозрачн туника P&M 42 лв.
Жилетка P&M 69 лв.
Пончо Mango 85 лв.
Колие с перо Ash 25 лв.
Чорапи Mango 25 лв.
Боти Ras от м-н Purple 530 лв.


Стайлинг: Иван Цуцуманов
Модел: Христина @ Ivet Fashion

 

More from View Sofia

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.