Следва

Cheap 5 of the week: Готова за парти!

Стрийт стайл вдъхновения с... чадър

Понякога ни е в тежест, друг път буквално ни спъва, но в дни като тези, които предстоят, дъждовни, снежни, мокри...

Street Style преди 13 години

Понякога ни е в тежест, друг път буквално ни спъва, но в дни като тези, които предстоят, дъждовни, снежни, мокри, "безчадърието" е немислимо.

Измислихме тази нова дума, защото от миналата седмица се опитваме да си отговорим на следните няколко питанки:

- кой тип чадър е най-удобен за градската суматоха и надбягване;
- при кой вид би имало най-малко главоболия ако ти го откраднат или ти се счупи, т.е. да не те е чак толкова много яд;
- какви точно са алтернативите на 10 отворени, т.е. обемни чадъра на входа на офиса в който и да е дъждовен есенен ден или по-точно как иначе да се изсушат ако не така разперени;
- от къде в София може да се купи свестен, не ултраскъп, но не и китайско подобрен чадър, различен от онези симпатични, но до болка втръснали на Furla с патешките глави;
- как точно да се съчетае твоят любим чадър с поне няколко от любимите ти оутфита, така, че да е като неразделна част от тях, шик, ненатрапчив, елегантен, но не непременно черен.

Вдъхновени от споровете по горните 5 точки, съвсем естествено всеки от редакторите на View Sofia се спря на своя избор, надлежно онагледен с любимите ни петъчни кадри от сайтовете за улична мода по света.

Чадърът, отново се доказва, е неизменен есенен аксесоар с много възможности както за избор, ката и за комбиниране, носи чувство на сигурност и грижа, като определено се намира във варианта "дълга дръжка", без изключения. Очевидно улицата - законодателка на модата, изисква точно това. 

More Street Style