Следва

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце. Селекция книги от издателство Колибри

Какво обичаме в pre-fall колекциите за 2011 - част втора

След като миналата седмица ти показахме първата половина от колекциите pre-fall 2011, които ни направиха най-силно впечатление...

All fashion преди 13 години

След като миналата седмица ти показахме първата половина от колекциите pre-fall 2011, които ни направиха най-силно впечатление, днес продължаваме и с втората част от дизайнери.

Rachel Roy

Харесва ни идеята следващата есен да се дави в морковено и горчица и очевидно Rachel Roy споделят всеобщото дизайнерско мнение това да се случи. Харесва ни и омекотения леопардов принт, който тя влага в колекцията, както и факта, че кожената пола и кожената рокля ще имат още няколко месеца на абсолютна слава догодина.

Ключови моменти в колекцията са шалварите, както и перата, които се появяват като детайл по блузи, поли и сака.

ADAM



ADAM e лейбълът, който винаги е обличал младата дама, а Адам Липс е дизайнерът, който винаги се грижи това да се случва по интересен начин с необходимата доза сексапил. Марката не изневерява на стила си и този сезон с колекция, която е изградена на пролет/лято 2011.

Виждаме прекрасни дълги разкроени панталони и поли, които се простират от над коляното, през дължина малко над глезена, до опиращи земята рокли. И тук ще споменем късата кожена пола тип "прегърни ме" и черната кожена рокля. Ние си заплюваме топлия бял пуловер и палтото с ръс ръкав и кожа с косъм в долната си част.

Rag & Bone



Дизайнерите David Neville и Marcus Wainwright са направили една колекция за "истинското момиче", както сами я определят. Любимият ни момент от нея е черната дълга пола с висока цепка и кожа по колана и отворите на джобовете.

Лицевата кожа отбелязва сериозно присъствие и в тази колекция не само във формата на яке, но и в къси поли "прегърни ме". Дуото експериментира и с денима, върху който градиха лейбъла си последните 5 години и половина, превръщайки го в пола.

Харесахме и раирани сака, плисираните къси поли и цялото усещане за свобода и жизненост, пропито в колекцията.

Reed Krakoff



Reed Krakoff ни плени с лекия си минимализъм както и с факта, че потапя жената не само в оранжево, но и в много графитено сиво и цвят camel. Харесахме костюмите от две части с дълги поли и широки панталони. Късите поли и тук, са "прегърни ме", въпреки  че не са от лицева кожа и са комбинирани с копринени тениски.

Thakoon



Дизайнерът подправя тенденциите от последните сезони в новата си колекция. Не видяхме леопардово, но пък имаме готин животински принт. Милитъри парката е прекроена в късо сако с повдигнати рамене, наричано от дизайнера полутренч. Прозрачни детайли пък имаме при полите.

Покрай всички есенни цветове, Thakoon добавя и малко черешово червено в едноцветни аутфити, с които ни спечели за поне 9 месеца напред.

VeraWang



Ако има някой, който да е доказал виртуозни умения в работата си с черното, това трябва да е Вера. И този път тя не изневери на стила си, показвайки една преди всичко сладка колекция с мини плисирани поли, високи чорапи, жилетки и елеци, в която се преплитат лицева кожа и кожа с косъм. Харесахме идеята за найлонови чорапи под плътните, прозрачните панталони и детайлите от плътни ресни.

Zac Posen



Тези пет аутфита от най-новата колекция на Zac Posen веднага попадат в списъка ни с желания за следващата година.



Една от най-секси колекциите на сезона. Но, първото, което ти прави впечатление в снимките от нея не са дрехите, а близките кадри и селекцията от супер модели на тях - Crystal Renn, Leigh Lezark, Ruby Aldridge, Hilary Rhoda и Anna Cleveland - всяка от които е играла важна роля на муза за Зак през изминалата година.

Петте виждаме в прекрасни тесни рокли над коляното с изрязани деколтета и подчертана талия, за които всеки моден гардероб може да мечтае. До тях мястото си запазват прекрасни палта от кожа с косъм, както и сака с повдигнати рамене.
 

More All fashion