Следва

Новогодишно парти в Culture Beat

Запознай се с малките от днес по кината

Коледа е и вместо традициционната семейна сага, в която всички се събират и са нетрадиционно щастливи на този...

Movies & TV преди 13 години

Коледа е и вместо традиционната семейна сага, в която всички се събират и са нетрадиционно щастливи на този светъл празник, нека филмът, който ще ни запълва дните да е малко по-особен.

В „Запознай се с малките”, третият филм от поредицата "Запознай се с нашите" срещаме близнаците - наследници на Гейлорд Еблю (Бен Стилър), който отново се изправя пред своя подозрителен и твърдоглав тъст Джак Бърнс, в ролята традиционно е неповторимият Робърт Де Ниро.

Когато цялата компания на Грег и Пам (Тери Поло), включително и бившето й гадже Кевин (Оуен Уилсън), пристигат за рождения ден на близнаците, Грег е изправен пред трудната задача да докаже на Джак, че той е мъжът в къщата. Очакват ни безброй комични ситуации, в които този път се включват Джесика Алба в ролята на изкусителната професионална партньорка на Грег и Харви Кайтел като арогантен строител.

Ще успее ли Грег да премине финалния тест на тъста си и да стане новия патриарх на фамилията или семейният кръг на доверието ще се разпадне, този път завинаги, ще може да видите в киносалоните в цялата страна от днес, когато е официалната премиера на филма.

Тази неделя ще може да повишите градуса на настроението с втората част от поредицата „Запознай ме с вашите”, само по Нова телевизия от 20:00 часа. Най-запалените фенове на семейство Еблю имат възможност да спечелят двоен билет за прожекция на „Запознай се с малките” в удобно за тях време на www.kino.novatv.bg.

„Запознай се с малките” е свежо попълнение в кинопрограмата по Коледа, което тръгва в кината от днес, 22 декември.
 

More from View Sofia

More Movies & TV