Следва

Джером Исма-Ае и Матю Дикей в Ялта на Нова Година

Неделя е точното време за парти. Ела на Sunday в Culture Beat

Какво ще правиш в деня след Коледа. Хем е неделя, хем не е за оставане вкъщи, хем не искаш да прекаляваш.Ние намерихме перфектното решение на въпроса - SUNDAY.
 

Culture преди 13 години

Какво ще правиш в деня след Коледа. Хем е неделя, хем не е за оставане вкъщи, хем не искаш да прекаляваш.

Ние намерихме перфектното решение на въпроса - SUNDAY.

Представители на трите най-развити сцени за електронна музика в Европа – Берлин, Лондон и Амстердам ще се обединят по време на неделното парти SUNDAY – The Day After Christmas в Culture Beat.

Обичайният заподозрян Tony Boogs, който води началото на своята музикална кариера от холандската столица ще бъде допълван от Michi и Ivanski, които пристигат за партито директно от Берлин и Лондон. Към тях ще се присъединят Liubo Ursiny и Nick Nikolov, с чиито умения феновете на електронната музика в столицата са добре запознати.

Събитието, което привлича все повече почитатели на алтернативните забавления ще започне точно в 18.00 на 26-ти декември като очакванията на организаторите от Elevate са то да продължи до късно след полунощ.

Концепцията The Day After Christmas e продължение на традицията, която организаторите стартираха през миналата година със събитието BLAME – The Night After Christmas и този път техните гости ще имат възможност да си тръгнат с подарък артикул с марката на партито.

SUNDAY - The Day After Christmas е в Culture beat на 26-и декември
старт: 18:00 часа; край: 01:00 часа; вход: 5 лв.




 

More from View Sofia

More Culture