Следва

Breathtaker: Игра на цветове от Etro

Филмовата звезда Хавиер Бардем беше избран за най-стилен мъж

Филмовата звезда Хавиер Бардем беше избран от британското издание на сп. GQ за най-добре облечен мъж, следван от дизайнера...

All fashion преди 13 години

Филмовата звезда Хавиер Бардем беше избран от британското издание на сп. GQ за най-добре облечен мъж, следван от дизайнера на бижута с индийски произход Waris Ahluwalia и звездата от сериала True Blood, актьорът с шведски произход Алекзандър Скарсгард.

Списанието определя избраника на Пенелопе Круз като въплъщение на умишлено подценения стил. В класацията намират място още звездата на Боливуд Shah Rukh Kahn под номер 4, Зак Ефрън е шести, познат от тийншоуто High School Musical, както и Джордж Клуни под номер 9.

От другата страна на монетата първенец е актьорът Мел Гибсън, като най-зле облечения мъж, следван от британския дизайнер Хенри Холанд. GQ скастря остро и сина на актьора Уил Смит Джейдън, заедно с основателя на American Apparel Дов Чарни и фронтмена на Guns’n’roses Аксел Роуз. „Крайно време е Роуз да захвърли дрехите си в ноемврийския дъжд,” казват редакторите на изданието.



Списъкът с 50-те най-стилни мъже във Великобритания пък е оглавен от актьора Аарон Джонсън, който гледахме последно в Kick-Ass. Следва го звездата на A Single Man Николас Холт.

Що се отнася до кралските особи, най-добре се представя принц Хари с 5-то място сред най-стилните мъже на острова. Брат му, който наскоро обяви годежа си, е едва на 17-то място.

Дейвид Бекъм може и да не е впечатлил футболните фенове със силна игра напоследък, но пък талантът му да се облича му е донесъл 16-тото място в класацията.
 

More All fashion