Следва

Олга Куриленко стана официално лицето на Pantene

Името му е Кератолин и прави кожата коприна

Името му е Кератолин. И можеш да си го представиш като филм, от точно 5 серии, филм, в който се разказва за...

Celebrity beauty преди 13 години

Името му е Кератолин. И можеш да си го представиш като филм, от точно 5 серии, филм, в който се разказва за красота, грижа и здраве.

Направен е в студията на любимата ни родна марка Биотрейд и е сътворен за да послужи за това, кожата ти да е интензивно подхранена и овлажнена, както и да сложи край на проблема суха, груба, опъната и атопична кожа.

Кератолин е серия от 5 прекрасни продукта, които съдържат Уреа в различни концентрации, която, знаем, приложена върху кожата, увеличава влагозадържащия й потенциал и така я рехидратира, омекотява и намалява сърбеж, възпалението и чувството за дискомфорт.

Всеки от 5-те крема, изящно опаковани в удобни за хващане и красиви за наслада на сетивата опаковки, осигурява напълно необходимата хидратация и грижа съответно за ръцете (KERATOLIN HANDS), краката (KERATOLIN FOOT и KERATOLIN CORN REMOVER) и тялото (KERATOLIN BODY 8 % и KERATOLIN BODY 12%).



Ние избрахме KERATOLIN BODY 8 %, чудесен, доста икономичен междувпрочем, високо ефективен овлажняващ лосион за тяло, с много лека, немазна текстура и приятен аромат на чисто. Удоволствието е несравнимо, а ефекта – категоричен, и доста траен. Усещането за комфорт продължава през целия ден, че и повече.

Последното от серията, в което се влюбихме, е Keartolin Foot 25 % - богат крем, предназначен за излющване и омекотяване на суха, груба и напукана кожа в областта на лактите, коленете и стъпалата, с 25 % Уреа. Във висока концентрация на Уреата има силно излющващо действие като премахва грубата и натрупана суха кожа, без да я дразни и възпалява почти мигновено, а при по-тежки случаи до 7 дни.



Keratolin Corn Remover е гел предназначен за премахване на мазоли, втвърдена кожа, кокоши тръни и някои видове брадавици. Ежедневното му приложение за период от 7-10 осигурява бързо и ефективно премахване на втвърдена и удебелената кожа и на натрупалите мъртви рогови клетки.

Специално разработената формула, включваща три активни съставки постига маскимален ефект за много кратко време, като осигурява необходимия комфорт на нашите крака. Чрез високата концентрация на Уреа 40 % в съчетание със Салицилова и Млечна киселини се постига силен кератолитичен /излющващ/ ефект без това да травмира допълнително засегнатото място.

Кератолин Corn Remover не съдържа ПАБА и е удобен за приложение. Всъщност не сме го споменавали досега, нo продукт като този е задължителен във всяка домашна аптечка.

Кератолин серията съдържа продукти за всеки тип кожа, както и отговор на индивидуалните нужди на всеки. Горещата ни препоръка е да опитате. Това е поредното достижение на Биотрейд, след уникалния избелващ Мелабел, за който неведнъж сме писали и сами сме се убедили в невероятните му качества, и високо ценената домашна грижа за нокти – балсамите Макси.
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя