Следва

Меко, гладко или обуй си ботуша

Just arrived - Pollini, по-високо от обикновено

Както вече писахме, Патриарх Евтимий със сигурност е наша много любима дестинация. Частта от бул. Витоша до...

Beauty преди 16 години

Както вече писахме, Патриарх Евтимий със сигурност е наша много любима дестинация.

Частта от бул. Витоша<@SITE_URLstrong> до Петте кьошета<@SITE_URLstrong> задоволява най-претенциозния вкус с богата селекция от най-добрите световни етикети.
Ако търсиш нещо от страниците на Vogue<@SITE_URLstrong>, то знай, че българската му локация със сигурност е Патриарх-а<@SITE_URLstrong>.

Очароварелно лице, кестенява коса на вълни, черна малка рокля, тъмен чорап, високи токове с капси акцент!
Разбира се, последната визия на Pollini,<@SITE_URLstrong> която до най-дребен детайл ще откриеш на Патриарх Евтимий 65<@SITE_URLstrong>.

За последната колекция Pollini дизайнерът Рифат Озбек замесва дяволски високото качество на марката с провокативни форми и извивки от черна кожа<@SITE_URLa><@SITE_URLstrong>, кобалтово син естествен велур<@SITE_URLa><@SITE_URLstrong>, ярък червен<@SITE_URLa> лак<@SITE_URLstrong> и жълто<@SITE_URLstrong>, но не съвсем.





За цялата си 100-годишна история Pollini<@SITE_URLstrong> гради собствената си линия и произвежда за Alberta Feretti<@SITE_URLstrong>, Narisco Rogrigez<@SITE_URLstrong>, Moschino fashion group<@SITE_URLstrong>.
От 2006<@SITE_URLstrong> под ръка с невероятният Озбек<@SITE_URLstrong>, Pollini<@SITE_URLstrong> реализира и колекция очила, освен установената линия дрехи.

А най-новата, есен –зима 2007 колекция се случва в основните тонове на сиво<@SITE_URLstrong>, черно, алено червено с акценти<@SITE_URLstrong>, както следва много късо<@SITE_URLstrong>, диминиращо черно<@SITE_URLstrong> и барети и кожени ръкавици<@SITE_URLstrong> за разкош. <@SITE_URLp>

<@SITE_URLp>


Пазаруването в бутика на Pollini в София<@SITE_URLstrong> е ритуал за създаване на ослепителен имидж и настроение, което коренно се различава от обикновеното попълване на гардероба, което познаваш.

Ето някои от Just arrived моделите на Pollini<@SITE_URLstrong>, така както и в Милано<@SITE_URLstrong>.
За мъжката линия на марката, която ще се продава в България, очаквай ViewSofia репортаж скоро... 

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>




<@SITE_URLp> <@SITE_URLtd>

 <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> <@SITE_URLp> <@SITE_URLstrong><@SITE_URLp>

 <@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Beauty