Следва

Как го прави тя: Одри Хепбърн

Седмица на модата в Ню Йорк есен-зима 2011/12. Ден пети

Денят на влюбените в Ню Йорк предложи всички любовни нюанси на модата – от драма, през страст, хладина, до веселие...

All fashion преди 13 години



Денят на влюбените в Ню Йорк предложи всички любовни нюанси на модата – от драма, през страст, хладина, до веселие.

Carolina Herrera

Чувството за драма на Carolina Herrera изплува под цялата колекция, изградена върху семпли вълнени дрехи с леки спортни елементи, заиграни с коприна и кожа с косъм.

Грандиозните големи и високи яки и ръкавици, разширяващите се около китките, които Каролина си е позволила, са омекотени от изчистените иначе линии на роклите и палтата.

Carlos Miele




Без изненада Carlos Miele поднесе това, което прави най-добре – красиви рокли с интересни форми и декорации и малко по-младежко звучене от характерното за дизайнера. Покрай тях видяхме и отделни интересни вечерни дрехи като „пижама” панталони, комбинирани с раиран топ.

Любимата дреха на дизайнера се оказа гащеризон с дълбоко деколте и кадифен пояс, който той показа в яркочервено и в кремаво. Разбира се кожата с косъм не бе подмината и тук. Дизайнерът използва лисица в къса пелерина и дълга черна жилетка, всяка от които би увеличила фактора лукс на всеки аутфит.

Donna Karan




Donna Karan кръщава колекцията си Pearls of Wisdom, като Erickson Beamon прави за всеки от аутфитите красиви перлени колиета, които допълват неутралната хладна палитра на показаните дрехи. В добавка към бижутата, моделите се разходиха по подиума с кокове в стил Грейс Кели, а някои и с дълги ръкавици, завършващи с кожа с косъм или с чанти в ръка с правоъгълна форма.

Ако не броим двата чифта панталони с висока талия, Donna Karan показа рокли, костюми с пола и палта, заедно с блузи с увиснали деколтета и шалове. Всичко без изключение е с подчертана талия.

Betsey Johnson



Спектакълът на Betsey Johnson беше точно това, от което седмицата на модата в Ню Йорк се нуждаеше – свежест, живот, парти. He Loves Me Less дойде с голямата новина за стартирането на по-евтината линия на дизайнера Pink, в която тя преправя едни от най-големите си „хитове” – всичко под $100.

Колекцията й есен-зима 2011пък е по-тъмна от обикновено и с по-остри линии, но със същия заряд. Вероятно сега, след създаването на по-нисък клас линия, Betsey Johnson ще изпита свободата да се развихри и да полудее максимално в основната си, но това само времето ще покаже. Оставаме в очакване, защото понякога ни се иска всичката мода да беше точно толкова забавна.



 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.