Следва

Камелия с два прости трика

Гримът на есента според Ню Йорк, Лондон и Милано

Целта на грима е да допълва визиите, които виждаме по ревютата, така че да получим цялостно усещане за магията, в която дизайнерите...

Celebrity beauty преди 13 години

Целта на грима е да допълва визиите, които виждаме по ревютата, така че да получим цялостно усещане за магията, в която дизайнерите се опитват да ни потопят всеки нов сезон.

Затова редом до тенденциите в дрехите, които ще се разпространят по улиците след около половин година, всички обръщаме вснимание и на предложенията за грим, с които да ги допълним.

Знаейки, че Париж или затвърждава модни течения, или ги отклонява в съвсем различна посока, събрахме това, което се открои от ревютата в Ню Йорк, Лондон и Милано в грима за следващата зима.
 

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 месеца

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.