Следва

Питай ни, питай ни! Или как да получиш правилния козметичен съвет и подарък

Подготовка за първа пролет! Твоите споделени тайни - Деси Колева

Тя работи, възпитава деца и внуци, ходи на шопинг и масаж, задължително има по един час седмично на фризьор и...

Hair преди 13 години

Когато слънчевите лъчи упорито решиха да заемат своето място, първо проблесна ясната позиция за лека пролетна промяна. Или просто импровизация за конкретен повод. Своите тайни за подготовката за първа пролет сподели Даниела Цветанова в добре познатия ни фризьорски  салон Студио 723, където е отдавнашен посетител.

Тя работи, възпитава деца и внуци, ходи на шопинг и масаж, задължително има по един час седмично на фризьор и маникюр, грижи се за дома и семейството си и намира време за приятели.

Изглежда прекрасно, в очите й се чете доволството и гордостта, че е жена и това, което я отличава от всички оставали дами като нея, е спечелената титла „Мис Баба 2011”.

Поканихме достойната дама, майка и баба с помощта на топ коафьора Деси Колева да ни покажат няколко трика как да се чувстваш още по-привлекателна и забелязвана и да бъдеш по-слънчева дори от първите пролетни лъчи.
С различни прически се пренесохме в трансформирането на една жена.




Изсушена добре, косата се навива небрежно с маша, след което я прибираме на импровизиран кок така че да се откроят къдрици. Оформяме ги отново, за да получим завършен ефект.



За разкош можем да добавим различни цветя в зависимост от предвиденото облекло. Тази визия е подходяща както за резервираната интимна вечеря в любимия ресторант, така и за дамското парти. В случая залагаме на класиката – черно облекло с прекрасен червен маникюр, напълно изчистена визия с леки акценти като цветето в косата и камъчето на безименния пръст.



Следващото предложение е неангажиращо, но също толкова женствено. Акцентът е върху максимално естествения вид, красотата на косата, която оформяме отново с маша, като този път разделяме оформените букли, за да получим обем и форма. Прибираме косата само от едната страна като оставяме другата да се вижда дължината.

Всяка дама е красива по свой начин, всяка е жена в различни ситуации, а истинската такава има нужда от грижа и самочувствие. И двете визии, който ни предложи Студио 723 откриваме уникалността на „Мис Баба 2011” Даниела Цветанова. Мисията на нежната половина е да бъде хамелеон, да успява да се преобразява, да бъде актуална и красива, да играе всички дадени й роли на майка, баба, работеща жена и мила съпруга еднакво добре.
Прекрасните прически, изключително подходящи за дамата и днешния празник, са пример как една дама може да изглежда страхотно в различни визии и колко е отговорно да бъдеш стилна, добре изглеждаща и умерена жена!

Благодарим на Студио 723, което се намира на ул. Гогол 21
тел. 02/ 943 9 723
 

More Hair