Следва

Wolford и Fendi - перфектна комбинация

Заблести като холивудска звезда с продуктите на Pearl Drops

Всички ние искаме повече бляскави моменти в живота си – ярки събития, червен килим, забележителна прическа, тоалет или състояние на...

Beauty преди 16 години

Всички ние искаме повече бляскави моменти в живота си – ярки събития, червен килим, забележителна прическа, тоалет или състояние на духа.
И бляскава усмивка, разбира се. Изглежда банално, но не е.
Защото ослепително белите зъби и съвършената усмивка<@SITE_URLstrong> са много важен елемент на имиджа, макар и често подценяван.

Когато става въпрос за избелване на зъби, марката, която изниква в съзнанието, е познатата в цял свят PEARL DROPS<@SITE_URLstrong>. Изумителната формула гарантира белота, която може реално да бъде измерена. Затова, като алтернатива на скъпите козметични процедури за избелване и полиране на зъбите, доброто решение е PEARL DROPS<@SITE_URLstrong>!

Представяме ви двата най-нови продукта, създадени да ви накарат да се усмихвате! 


<@SITE_URLstrong><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> <@SITE_URLp>

 



<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp>

Полиращата паста Hollywood Smile (50 мл, 6.75 лв.)<@SITE_URLstrong> предлага интензивно избелване и обещава 2 тона по-бели зъби за точно 3 седмици. За да се убедите в ефекта, в опаковката ще откриете скала за отчитане на резултатите. Формулата съдържа съвременни микро-полиращи елементи и перокси-бели частици, които освобождават активен кислород върху емайла, за да премахнат плаката и петната по зъбите, както и флуорид за заздравяване на зъбния емайл и предпазване от кариес. 








<@SITE_URLstrong><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>




Полиращата паста Daily Shine (50 мл, 3.40 лв.)<@SITE_URLstrong> e за да поддържате новата си усмивка във върхова форма. С почистващото си и полиращото действие тя предлага ежедневна грижа за усмивка с блестящи и по-бели зъби. Премахва плаката и петната,<@SITE_URLstrong> причинени от употребата на кафе, чай, вино, храна и никотин. Формулата съчетава оптимална комбинация от полиращи вещества, двоен флуорид за заздравяване на зъбния емайл и защита срещу кариес и пирофосфати срещу образуване на зъбен камък. Предлага се в два варианта: Freshmint и Spearmint със свеж ментов вкус<@SITE_URLstrong>.





Пълната гама на Pearl Drops в<@SITE_URLstrong> България включва още Smokers<@SITE_URLstrong> избелваща паста и избелващ гел за зъби и вода за уста с тройно действие. Продуктите на Pearl Drops<@SITE_URLstrong> можете да намерите в аптечната мрежа и магазините за козметика.

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.pearldrops.co.uk <@SITE_URLa><@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Beauty