Следва

La Grande Dame of Business - една "красива" женска вечер

Подготовка за първа пролет! Твоите споделени тайни - Сабина

Моята подготовка за пролетта тази година е наистина активна. Започнах с един доста продължителен шопинг, който...

Celebrity beauty преди 13 години

Вече те попитахме как подготвяш себе си за новата пролет, кои са тайните ти, изпитани и проверени в годините, или нови, нарочени, за да бъдет приложени за първи път и ето какво ни споделяш ти.

За Сабина първа пролет започва така:

Моята подготовка за пролетта тази година е наистина активна. Започнах с един доста продължителен шопинг, който всъщност все още продължава.

Обиколих почти всички възможни магазини на марките, които харесвам и успях да обновя гардероба си старателно (основно с флорални мотиви, хита на сезона). Като трябва да спомена, че всичко закупено е на намаления. Хем с нови дрешки, хем с повече пара в джоба.

Следващата стъпка, която предприех беше отново да започна да спортувам. Преодолях големия си мързел и започнах да ходя на тае-бо. Още след първата тренировка се пристрастих и вече не пропускам възможност да посещавам залата.

Така... погрижихме се за гардероба, за тялото... Естествено, не трябва да пропускаме и красотата. Продължавам да правя домашните си (изпитани от баба) рецепти за красота - маски с кисело мляко, яйце; домашно приготвен лак за нокти от моркови, за заздравяване; разбира се и домашно приготвени маски за коса. Все пак сме ЕКО и трябва да поддържаме максимата да не слагаме никаква козметика върху лицето, тялото и косата си, която не можем да консумираме и през устата.

Задължително е да споменем и ума... А какво по-хубаво от някоя нова книга!? Вече наваксвам старателно "пропуснатото" време за четене на книги по време на сесията.

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя