Следва

NIVEA и Риана – 100 години красота!

Акцентите в абитуриентския грим: Цветни устни

Започваме с кратка поредица от съвети за това как да превърнеш добрия грим в акцент, с който да постигнеш категорична индивидуалност...

Hair преди 12 години

Да си "гола, нахална и млада", да си в онази очароваща възраст, неподвластна на ничии правила и да имаш милиони възможности, които те очакват с нетърпение, е не само вълнуващо, повече от влюбващо е!

Нашият стремеж да сме ти полезни винаги, когато имаш нужда от съвет и помощ за нас е призвание, а когато ти предстои трескава подготовка за всяко важно в живота ти събие, се вълнуваме точно колкото и ти.

Започваме с кратка поредица от съвети за това как да превърнеш добрия грим в акцент, с който да постигнеш категорична индивидуалност.

Разбира се, не е важно да следваш написаното буквално, но все пак имай милост към тежкия брокат и.




И така: Акцентирай върху устните!

Една от водещите тенденции в пролетния макияж тази година са ярко подчертаните устни. Оранжево, корал, доматено червено, малиново, неоново розово. Матови или с разточителен блясък. Но винаги идеално очертани и категорични.

Спокойно можеш да заложиш на него като основен акцент, а сенките за очите да останат в палитрата на телесните или земни тонове, без да се натрапват и крещят. Основата трябва да е максимално близка до естествения цвят на лицето ти, а на миглите е достатъчно да положиш черна спирала.



Специалистите казват, че именно така ще постигнеш нежна, сексапилна и абсолютно женствена визия, която ще прикове вниманието върху теб като магнит. Защото където и да е постлан червения килим, той те очаква, за да минеш триумфално по него.


 

More Hair