Следва

Светлите краища на Рейчъл Билсън и как да постигнем този ефект

NIVEA и Риана – 100 години красота!

Вече цял век NIVEA е верен съюзник на милиони хора по света, сред които мнозина популярни личности. Световно известната звезда Риана...

Celebrity beauty преди 13 години

Вече цял век NIVEA е верен съюзник на милиони хора по света, сред които мнозина популярни личности. Световно известната звезда Риана е една от тях и сега тя се присъединява към нас в отбелязването на 100 годишнината на марката!

“Ако се чувстваш добре в кожата си, това си личи. Чувствам се горда и поласкана и истински се вълнувам да съм част от нея.” - казва звездата.

100-годишната традиция на NIVEA е посветена на идеята хората да се чувстват добре в кожата си. В лицето на Риана организаторите виждат своя верен партньор, който носи необходимия емоционален заряд, има верни почитатели и се чувства „добре в кожата си.” Риана олицетворява всичко това.

Със своята музика Риана е способна да докосне сърцата на хората, затова и песента й “California King Bed” ще бъде официална песен към глобалната телевизионна кампания. “Chest to chest. Nose to nose. Palm to palm. We were always just that close.”

 

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 седмица

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 месец

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 11 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"