Следва

О, Чудо!

Callas...звучи съвършено

Когато миналата седмица замириса на пролет, не ти ли...

Beauty преди 17 години

Когато миналата седмица замириса на пролет, не ти ли дойде веднага желанието да започнеш приготовления за нея. Или се уплаши, че зимата едва сега идва?
Не бъди суеверен! Кога, ако не сега! 
И къде, ако не в някой наистина добър козметичен салон.
За какво? Задължителната предпролетна процедура с многостранен ефект – епилация! Гладкост, нежност, самочувствие и едно напълно необяснимо чувство за вталеност те обземат веднага след това. Причините да си я „причиниш” са много и все важни.
От всички видове епилация, фотоепилацията е вече една от най-често предпочитаните, защото е ... трайна!
Епилатори, кола маски, самобръсначки и крем-депилатори - захвърли ги и заложи на нещо много по-надеждно!
В студио Callas ще разкрият тайната на успешната процедура и ще ти поприказват мило, за да те успокоят от възможното смущение преди самата процедура. Защото са ти казвали, че много боли и какво ли още не.
Фотоепилацията всъщност е предназначена за прилагане върху всички части на тялото, както големи, така и малки. Използва се специална технология IPL - интензивна пулсова светлина, която отстранява косъма от стъблото до корена му, без да уврежда околната кожа.
За постигане на добър и равномерен резултат се препоръчват от 3 до 8 процедури в зависимост от случая.
Рисковете и страничните ефекти са сведени до минимум - като най-често се наблюдава зачервяване около зоната, на която е приложена процедурата, вариращо като време до около 20 минути. Не се препоръчва фотоепилация по време на бременност и кърмене.
Колкото до болезнеността от процедурата - няколкото боцвания за фотоепилация са далеч по-препоръчителни отколкото ежеседмично ужасяващо дърпане на кожата чрез кола маска.
А за по-траен ефект е препоръчително да се прави по една процедура на година след главните процедури.

Та ... коя е една от петте ти спирки тази седмица?

Callas е на Цар Иван Шишман 26, тел. 980 42 29, <@SITE_URLspan>0899 84 90 90<@SITE_URLspan><@SITE_URLspan><@SITE_URLspan><@SITE_URLspan><@SITE_URLspan><@SITE_URLspan> и  www.callas.hit.bg <@SITE_URLa>.

И не забравяй, че дори и да гърми и трещи - скоро слънцето ще изгрее и ще искаш да се съблечеш по късо ръкавче, респективно шортички. А и не е лошо да запомниш, че точно през зимата е най-удачното време за фотоепилация на зоната около устните. После, когато изгрее слънцето, е излишно да рискуваш с неприятната депигментация на тази очарователна, но твърде деликатна зона.
Затова си запази час при Callas още сега. <@SITE_URLp>

      <@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Beauty