Следва

Trend report - костюм от две части

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

А в конкретния случай, заснетата от Марио Тестино кампания на Burberry е меко казано нищо особено...

All fashion преди 12 години

Кампанията есен-зима 2011/12 на Burberry

И така, намираме се в средата на юни, сиреч почти в разгара на лятото, и колкото и да не личи от времето навън, по света е топло, че дори горещо. Хората мислят за плажове и море, някои дори и вече са там, а в модата започва нов сезон и то студен.

Зимните кампании са готови и излизат една по една в интернет. Това, което е най-притеснително обаче, не са разкошните вълнени палта на билборд посред лято, а това как изглеждат. Дотук Chanel, Louis Vuitton и сега Burberry по-скоро ни възмутиха.

А в конкретния случай за заснетата от Марио Тестино кампания на Burberry можем да кажем само - е, това ли беше?! Нищо особено не намерихме в кадрите на до скоро един от най-силните във визуалните изпълнения лейбъл.

И само на нас ли чадърът в ръката на моделa ни прилича на огромен стрък праз!?

Топ моделът Карън Елсън и музикантът Джак Уайт се развеждат
и правят парти по случая



Тъжно, но факт. Много си отиват, изглеждат добре един до друг и очевидно бе, че шест години, прекарани в брак, вървяха по мед и масло за тях. Но сега те потвърдиха слуховете, че се развеждат с официално обръщение до медиите.

"Оставаме си близки и доверени приятели, родители на двете ни прекрасни деца Скарлет и Хенри. Чувстваме се късметлии за времето, което прекарахме заедно, и което ще прекараме разделени, гледайки как децата ни растат. В чест на това време, организираме парти за раздялата ни, една вечер, която да прекараме с най-близките си хора в Нашвил, за да отпразнуваме раздялата и да затвърдим приятелството си."


Успешният модел и певица и нейният съпруг са решили да бъдат от "модерните" двойки и в това няма нищо лошо. Но е твърде ексцентрично да обявиш официално парти в чест на това, че бракът ти е бил неуспешен!

Моника Белучи за Elle Франция



Напоследък на френския Elle нещо не му върви на корица. Първо бе бременната Карла Бруни, а сега и това! ОК, Белучи е красива, но само ако говорим по принцип и без да сме видели тази снимка. Какво се случва, се питаме ние. Защо кадърът е толкова лош и защо тя е гола?

Хелена Бонъм Картър за кампанията на Marc Jacobs есен-зома 2011/12



Първо, още не вярваме, че това е тя, не намираме и грам прилика с нея. И второ, кога Marc ще започне да прави красиви кампании?

Всичко това опропастява страхотните му дрехи, особено от последната колекция. И това е втора кампания за сезон есен-зима, която споменаваме в тази рубрика. Дано поне един лейбъл ни зарадва с естетика.

Комплект за плаж от Proenza Schouler




Само тук, само сега и само с предварителна заявка, можете да си закупите малка плажна раница и кърпа за плаж от младите амрикански дизайнери Proenza Schouler за невероятната обща цена от $630. Да, точно така. Комплектът включва съвсем обикновена спортна чанта от неопрен за страхотната цена от $485 и кърпа  за $145.
Невероятно!

More All fashion