Следва

Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2

News Екстаз в сряда: Венета Райкова заплашвана от психопат, Кейти Холмс иска още деца, Хари Потър не издържа на славата, стилът на Дукесата

Дали е някой, лично обиден от водещата, или психопат, който не се нуждае от причина, за да я заплашва с убийство...

Events преди 12 години

Маниак преследва Венета Райкова

Дали е някой, лично обиден от водещата, или психопат, който не се нуждае от причина, за да я заплашва с убийство и сексуално насилие, това предстои да бъде изяснено от полицията.

Тормозът, на който Венета е подложена от вече задържания за убийство мъж, бил денонощен и сериозно разтресъл живота на нея и близките й.

Пожелаваме всичко да приключи добре и скоропостижно.

Ядем все по-хубаво сирене



Това вече е добра новина - оказва се, че качеството на българските млечни продукти, в частност сиренето, е в пъти по-добро от преди години.

Изследването, довело до положителния резултат, е независимо и е направено по поръчка на българската асоциация "Активни потребители", което ни кара да сведем подозренията в защита на интереси почти до минимум.

Естествено, всичко това е на цената на известно поскъпване, но както всички знаем, сиренето е с пари.

Кейти Холмс иска още деца от Том Круз



Въпреки ужасните мълви, които застигнаха двойката по повод дъщеря им Сури, или по-точно по повод това, че тя изобщо не е тяхно дете, Кейти споделя, че с удоволствие ще увеличи семейството им с още един член.

Всичко това тя споменава в отговор на злите езици, които обвиняват Том в нечовешки натиск върху нея, включително върху това да роди отново и то веднага.

Ние няма как да знаем къде точно е истината, но се надяваме поне това дете да не бъде родено и отгледано по законите на сциентологията, която откровено ни ужасява.

Даниел Радклиф признава, че е… алкохолик



Какво се случи с невинното голобрадо момче, влязло в ролята на всеобщия любимец Хари Потър? Порасна и славата не му понесе.

Даниел признава пред списание New Idea, че е положил огромни усилия да откаже алкохола, превземащ живота му. Да станеш обект на истеричен интерес още 11-годишен и да останеш такъв още толкова, това действително трябва да е стресиращо.

Кейт Мидълтън е официален трендсетър



След две седмици непрестанна поява с него, тя върна на мода атрибут, който смятахме за безвъзвратно мъртъв (за добро) - перления чорапогащник.

Този своеобразен антидот на бронзовия тен и добрия вкус, стои елегантно и нежно, съчетан с тоалетите на младата дукеса.

Разбира се, тези крака сами по себе си разкрасяват аксесоара, но с интерес очакваме да видим дали и не толкова глезени от природата дами ще се осмелят да го носят.

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 6 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.