Следва

Много лятна, много секси оферта на lensonline. Напълно безплатен тест за цветни лещи

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Този човек страхотно умее да прави козметика и парфюми. Дали не по-добре от други неща? Надали, но и този път...

Beauty News преди 11 години

Съвършеният корал на Том Форд

Този човек страхотно умее да прави козметика и парфюми. Дали не по-добре от други неща? Надали, но и този път в областта на красотата му се е получило жестоко. 

True Coral Lip Color на Tom Ford Beauty е абсолютно съвършения коралов нюанс, за който знаем само, че винаги търсим, но рядко намираме. 

Aбсолютно коралов, не червеникав и не розовеещ, а онзи, който загорелите ни скули боготворят в средата на лятото. Не е матов, не е перлен, а в междинната десятка.

Нежен и приятен като текстура продукт, който с чисто сърце и жадни несесери поставяме с широка коралова усмивка в Най-добрите ни красиви открития за миналата седмица.

 

Новото рекламно лице на Biotherm e Амбър Валета



Нежно лице плюс перфектно за целта излъчване - това са важните особености на чудесната Амбър Валета, която вече е и новото рекламно лице на Biotherm. Актрисата и модел ще рекламира новите анти-ейдж продукти, като според източници от компанията това е: "защото Валета е въплащение на силна и уверена жена, която знае какво иска и знае как да го получи."

Съгласяваме се без бой, Амбер е толкова подходяща за реклама на бяла козметика, че имаме чувството, че винаги ни е водила в лабиринта от качествени кремове, които да си изберем.

Това не е така, но чувството за сигурност, което вдъхват лицето и очите й, струва милиони. Браво на Биотерм за страхотния избор. И без Валета ги обичахме, сега съвсем. Кампанията стартира през септември.

Новият, супер устойчив фон-дьо-тен на Rimmel



Джорджа Мей Джагър носи номер 200 - Меко бежово. 
Стои й страхотно.

Накара ни да пробваме и ние.

Дали стои и не помръдва 25 часа този най-нов продукт на английската Rimmel, както пише отпред на тубичката?
Ами, проверихме го, и се влюбихме. Първо, на нас също ни стои страхотно и то точно цвета на Джорджа /йес!/.
Второ, за 25 часа не знаем, но за 16 /колкото ни се случи на нас да го носим в първия, сакрален ден от всяка проба/ е съвършен.

Трето - обичаме всичко ново в козметиката. 

А когато е толкова хубаво като този фон-дьо-тен, направо се размазваме. От удоволствие, освен от жега.

Кораловите очи на Dries Van Noten




Прекрасен грим, нали? Кораловото прави очите дълбоки като океан. Толкова много топла есен има в това решение на дизайнера /или beauty консултанта му, все едно/, че мами като магия към следващия сезон.

Брилянтно, много ни харесва.

Дрис Ван Нотен - Есен/Зима 2012, backstage.

Черешови нокти и бяло - Ева Лонгория



Хареса ни стилистичното внушение на тази комбинация.

"Отчаяната съпруга" изглежда зашеметяващо без нищо излишно по себе си, освен акцента на перфектния маникюр в цвят на зряла череша.

Това, в съчетание с чисто белия топ и нищо друго, освен любимите авиаторки /истински/, ни прилича на висш пилотаж в добрия вкус, в който има повече инстинкт, отколкото нарочност, а това е толкова естетично.
 

More Beauty News