Следва

MUSIC TODAY: Любимото парче на ETHNO момче - Николай Божилов

Дъщерята на Ким Кардашиян и Кание Уест "потъна" в лукс и блясък

Двете звезди популяризираха бебето си още преди да е навършило седмица, въпреки че пазят в строга тайната името му и, разбира се, го направиха задоволено от всичко още преди да е изписано от болницата...

People of art преди 10 години

Вече целият свят знае за новороденото отроче на Ким Кардашиян и Кание Уест. Двете звезди популяризираха бебето си още преди да е навършило седмица, въпреки че пазят в строга тайната името му и, разбира се, го направиха задоволено от всичко още преди да е изписано от болницата.

Звездните родители, известни с любовта си към крещящите и блестящи неща, веднага пренесоха своите качества върху малката КимИе (бел.ред. така медиите нарекоха безименното бебче, като комбинираха имената на двамата му родители) и не пропуснаха да се похвалят, с което. 

Пренасяме те за малко в кралството на малкото бебче, за да видиш точно за какво говорим...


Балеринки Gucci, $170


Бебешки сет Dior, $435 


Чанта за бебешки принадлежности Louis Vuitton, разбира се, $1,870


За къде е едно бебе без гривна Cartier за $10,200


The Porche Design, $3,000


Диамантеният биберон е новата сребърна лъжица. 14-каратово бяло злато с 278 диаманта на скромната сума от $17 000


Винаги е забавно да надникнеш отблизо в живота на звездите, но както знаем, не всички са родени със сребърна лъжица или диамантен биберон в устата. Не всички се раждат в света на привилегированите. И отвъд целия този лукс и блясък, който има малкото бебе КимИе, ние искаме да й пожелаем да има голямо сърце, да е здрава и да върви умело по възходящ път през целия си живот. 


More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра