Следва

SUCCESS&THE CITY: Десислава Олованова

TLC: Моментът, в който ...

null

Events преди 7 години

Discovery Networks CEEMEA обяви началото на пан-регионалната 360-градусова бранд кампания на водещата женска телевизия TLC. Тя се базира на уникалната концепция „OMG със сърце“, която въвежда езика на емотиконите в комуникацията със зрителите от и извън екрана. Кампанията надгражда две от основните ценности на TLC – изненадата и емоцията и почита предаванията, които се наложиха като определящи за канала. Водещата женска телевизия TLC се отличава с още по-свежа визия, която включва ярки цветове и обновено лого.

Заемайки централна роля в основата на поп културата, емотиконите намират универсално приложение в предаването на чувства и изживявания. TLC се възползва от силата на емотиконите, които обикновено се използват в социалните мрежи. Така каналът ще се свърже с аудиторията си, както на екрана, така и извън него. Чрез персонализиран набор от емотикони, TLC ще покаже разнообразното си съдържание и истински герои, както никога досега.
„TLC започна излъчване преди 5 години и в момента е най-гледаният развлекателен женски канал в региона на Централна и Източна Европа, Близкия Изток и Африка (CEEMEA), и е най-широко разпространяваният женски канал в света. Вярваме, че емотиконите са перфектният език за изразяване и увеличаване на широкообхватните емоции и лица, които съпровождат всяко предаване на TLC, с остроумен, топъл и искрен тон. В допълнение, достигайки до по-млада и обширна аудитория, предоставяме още по-ангажиращо и качествено съдържание на нашите дистрибуционни и рекламни партньори“, коментира Пол Уелинг, SVP Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA.
Създадена под ръководството на Стивън Ройл, старши творчески директор на Discovery Networks CEEMEA, кампанията „OMG със сърце“ включва множество творчески изпълнения с участието на емотикони, заедно със специален бранд спот, който може да видите в YouTube канала на Discovery Networks Bulgaria, онейр бъмпърс, промо видеа, както и печатни реклами, OOH визии и дигитални материали, които отразяват игривостта, смелостта и позитивизма на TLC. Социалните мрежи ще изиграят много важна роля в кампанията, заедно с феновете на TLC, които ще бъдат насърчени да изразят емоциите си по забавен начин, като се свързват с емоционалните моменти от ключовите предавания на TLC чрез специален меме генератор на сайта на TLC: http://expressyourtlc.com/.

Представяйки ключовите програмни теми на TLC – сватби, храна, семейство и връзки, медицински проблеми, житейски обрати, физически трансформации и срещи с неочакван край – кампанията е обвързана с нови сезони на ключови и емблематични предавания като „Кралят на тортите“ и „Кажете ДА на булчинската рокля“, както и с вълнуващи нови премиерни поредици, сред които „2 на милион“, „Не искам кожата ми да виси“, „Самотен баща търси жена“ и „Слаб шанс в любовта“.


За TLC
TLC е водещият женски развлекателен канал от портфолиото на Discovery Networks и е най-разпространяваният женски телевизионен бранд в света, достигайки до 400 млн. зрители в 200 страни. Преди 5 години TLC започна излъчване в Централна и Източна Европа, Близкия Изток и Африка (CEEMEA), насочвайки се към жени между 25 и 44 години и към момента е най-гледаният развлекателен канал от жените в региона.

ЗА DISCOVERY COMMUNICATIONS:
Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) e медийната компания номер едно в света, оперираща в платената телевизия, достигайки до общо над 3 милиарда абонати в 220 държави. В продължение на 30 години Discovery е посветен на задоволяване на любопитството и забавлението на зрителите с висококачествено съдържание чрез глобалните си телевизионни канали, начело с Discovery Channel, TLC, Animal Planet, ID Xtra, както и с американския джойнт венчър OWN: Oprah Winfrey Network. Discovery управлява Eurosport, водещият пан-регионален спортен канал в Европа и Азиатско-тихоокеанския регион. Discovery е и основен доставчик на образователни продукти и услуги за училища, включително и на наградените учебници за ученици в основни и среднообразователни училища, чрез Discovery Education, и е дигитален лидер с разнообразно онлайн портфолио, включително Discovery Digital Networks. 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?