Следва

July Jazz Смолян в „Къщата на мечките”

News Екстаз в сряда: Изпратиха Ейми Уайнхаус, български компаньонки в Милано, Риана жена на годината, Бийбър с татуировка

Бащата на Ейми разплака гостите на церемонията вчера, изнасяйки прочувствена реч в памет на дъщеря си. „Ейми...

Events преди 12 години

Изпратиха Ейми Уайнхаус

Бащата на Ейми разплака гостите на церемонията вчера, изнасяйки прочувствена реч в памет на дъщеря си. „Ейми беше най-добрата дъщеря и приятел, които човек може да иска”, споменал той, добавяйки още, че последните месеци от живота й били най-щастливите в любовно отношение досега, въпреки проблемите, на които всички станахме свидетели.

Сред присъстващите бяха Кели Oсбърн, близка приятелка на певицата, продуцентът й Марк Ронсън, Браян Адамс и много други звезди, дошли да почетат отишлата си без време талантлива изпълнителка.

Елитни български компаньонки в Милано

Имиджът на страната ни определено не върви нагоре - поредната актуална новина около нея, циркулираща в Европа, е разбиването на мрежа високоплатени проститутки, голяма част от които българки.



Те предоставяли услуги предимно за гостите на луксозния хотел „Принчипе ди Савоя” в Милано, а начинът, по който били поръчвани е чрез т.нар. каталог за модели, за какъвто преди време и у нас доста се шумеше.

Надяваме се следващото нещо, за което бъдем споменати в чуждите новини, да не бъде проституция, но ако не е това, вероятно ще е корупция, организирана престъпност, неадекватна съдебна система.

Риана жена на годината



Италианският Vogue определи Риана за жена на годината, като причините за това са благотворителната й ангажираност, успешното справяне с проблемите в личния й живот и, разбира се, музикалната й кариера.

Според списанието, духът, довел я от Барбадос до върха на класациите, я прави силна и уверена жена, достойна за подобна титла.

Насилието, с което се сблъска в лицето на бившия си приятел Крис Браун и притесненията около нейния баща, пристрастен към наркотиците и сипещ непрестанни клюки с цел припечелване от таблоидите, я амбицират да продължи развитието си и да стане по-силна от всякога.

Цифрите около нея сами говорят за това.

Тийн идолът отново напада



Няма спасение от Джъстин Бийбър. Последното нещо, с което щем не щем се озова пред погледите ни, е прясната татуировка „Исус”, изписана на иврит върху детското му тяло. Но това не е просто акт на разкрасяване, а ценен семеен момент, тъй като бащата на певеца се е сдобил със същата…

Предполагаме, че това ще доведе фенките му до още по-фанатично поклонничество, ако това изобщо е възможно. За останалите все още съществува онлайн играта, в която може да бъде целен с домати.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?