Питай ме, питай ме: Тъмните кръгове около очите. Топ ефикасни продукти за справяне с проблема

Вече знаеш, че можеш да разичташ на нас, когато имаш нужда от професионален стилистичен или екпертен...

Вече знаеш, че можеш да разчиташ на нас, когато имаш нужда от професионален стилистичен или експертен козметичен съвет, който ще ти осигурим с отговорността на редакция, чиято цел е да бъде максимално полезна на читателите си.

Поредното писмо, което пристигна на електронната ни поща с молба за съвет, засяга 9 от 10 жени и мъже по света - тъмните кафеникави кръгове около очите.

"Здравейте, мили приятели от ViewSofia,

Имам нужда от съвет. Преди време прочетох при вас статия за
петте най-евтини и ефикасни продукта за пъпката, което беше изключително полезно за мен, затова искам да попитам дали е възможно да направите подобна класация и за моя проблем - тъмни кръгове около очите. Интересуват ме наистина ефикасни продукти, разбира се, на цена, която е нормална за хубаво кремче или мазило.

Страдам от това неприятно оцветяване и особено когато съм изморена и недоспала, петната около очите ми стават все по-обемни и ярки. Нещо между червено и тъмнокафяво оцветяване. Ползвам коректор, но искам нещо, което не е просто грим. Чувала съм и съм чела за много добри продукти, но искам и вашето мнение.

Сега е лято, скоро ще почивам и трябва кожата ми да има здравословен вид и тен, а с това оцветяване все изглеждам като крайно изтощена.

Ще ви бъда изключително благодарна, ако ми помогнете да се ориентирам, и може би полезна на много други с такъв проблем.


Хубаво лято на всички,
Мариела, 31 години"

Отговорът на Вю София

Здравей, Мариела,

Ужасните тъмни кръгове са и наш козметичен проблем, но наистина има голяма вероятност да намалиш потъмняването с подходящ продукт.

Затова от собствения ни опит и консултации с фармацевти, селектирахме 5 много добри марки на пазара, които ще помогнат на кожата около очите ти да изглежда по-свежа, здрава и сияйна.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia