Следва

Какво да НЕ и какво ДА ядем на плажа за безпроблемна отпуска

Лъвът ще се изявява силно в професионален план. Успешен август ще е и за Козирогa, Водолея и Рака. Виж още в месечния ти хороскоп

Горещ, тих, песъчлив и солен този месец винаги свързване с голямата дългата и очакваната ваканция, с която ще се...

Astro преди 12 години

Горещ, тих, песъчлив и солен този месец винаги свързване с голямата дългата и очакваната ваканция, с която ще се наградим след упорит труд в офиса.

И все пак има от какво да се поучиш и през почивката, така че кратката консултация с хороскопа няма да навреди, особено ако планираш нещо специално през този уж съвсем лежерен месец.

Пълната прогноза чети в каре Хороскоп, но накратко…

Овенът може да планира дълга и необезпокоявана почивка през лятото, защото бизнесът ще бъде в състояние на пълно затишие.

Телецът - обратно. Ще бъде пълен с бизнес ентусиазъм.
За Близнаците пари няма да могат да се спечелят през този труден отпускарски месец, така че съветваме ги да планират само дълга и спокойна ваканция.

На Раците неочаквано този месец няма да им е до романтика, но парите ще идват навреме и в големи количества.
Лъвовете също ще се изявяват доста в професионално отношение, макар и да не им се вярва в този месец. Девите ще имат финансови затруднения, а на работа ги чакат интриги и сплетни.

С Везните от финансовата страна всичко ще бъде наред, но в личния живот няма да е твърде лесно.
Скорпионите ще трябва да се борят с всичко, защото няма да имат друг избор.
За Стрелеца това няма да е месец-мечта, но е имало и по-лоши дни.

За Козирозите август ще бъде доста успешен, а Водолеите ще могат да се развиват професионално именно през август. За Рибите този месец също ще е труден, ще се наложи да взимат решения, от които да зависи по-нататъшното развитие на заплануваното.

Подробности за този месец чети в каре Хороскоп, където можеш да намериш освен това и седмичната, и годишната си прогноза.
 

More Astro