Следва

Съвсем "По приятелски" с Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк

News Екстаз в сряда: Миро губи контрол над свое парче, вече ще шофираме и на 16, Дженифър Лопез проговори за тежката раздяла с Марк Антъни

За добро или зло, скоро може би няма да чуваме „Губя контрол, когато” в българския радиоефир...

Events преди 12 години

Без „Губя контрол, когато” на концерти на Миро

За добро или зло, скоро може би няма да чуваме „Губя контрол, когато” в българския радиоефир.

Причината за това са неуредени права между певеца и авторите на песента, които му забраняват да я изпълнява на живо, с каквато и цел му е била изпратена нотариална покана.

Желанието тя да не бъде ротирана е лично негово - според запознати, сключените договори с различните радиа са отдавна уредени, така че капризът му надали ще бъде изпълнен.

Миро определил иска на Крум Георгиев и Ясен Козев като „необясними, странни финансови претенции”, а ние не се притесняваме изобщо за личното му състояние, тъй като именно на него принадлежи репликата „Аз съм млад, богат и ще ставам все по-богат”.

Приближаваме се до Щатите… в шофирането



Вече дори 16-годишните ще могат да карат кола - вярно, с придружител, но доскоро и това беше немислимо.

Съгласно новата стратегия за подобряване на безопасността по пътищата, ще им бъде временно удостоверение, предшестващо шофьорската книжка. Внесено е и предложение, което цели да намали произшествията, като забрани на младите и неопитни шофьори да шофират сами нощем, както и да возят пътници без в колата да има опитен шофьор.

Предстои да видим до какво ще доведат тези промени.

Дженифър Лопез проговаря за трудната си раздяла



Джей Ло реши да разсее клюките около предстоящия си развод, споделяйки подробности за него пред Vanity Fair. Тя казва следното: „Понякога не разбираме, че правим компромиси със себе си. Когато някой не се държи с нас по правилния начин или прави неща, които не са добри за самия него, тогава ние правим компромис, оставайки с този човек. Уважавам се достатъчно, за да се оттегля”.

По този начин певицата не успява съвсем да обори твърденията, че Марк Антъни е бил толкова контролиращ и ревнив, че тя не е издържала повече. Стигнало се е дотам, че той да избира дрехите, които тя облича…

Правилен избор, Дженифър.

А Мариана Попова проговаря за отношенията си с президента



Всички помним скандала около предполагаемата връзка на певицата с Георги Първанов и, честно казано, не вярвахме особено на слуховете. Съдейки по това, което тя сподели пред bTV, историята е била доста по-раздута от нужното - тя твърди, че са били само приятели и са работили заедно по предизборни кампании.

На въпроса дали ревнува от президента, съпругът на Мариана отговорил: “Не познавам президента и не ми пука за него”. Така че, да - все още нямаме своя Мерилин Монро.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?