Следва

Nestea вдъхновява любителите на фотографията да преживеят атмосферата на карнавала в Рио де Жанейро

News Екстаз в четвъртък: Врачка предрече жена президент, Линда Еванджелиста държи на солидна издръжка, Кели Озбърн атакува Агилера

В новия брой на английския Harper’s Bazaar певицата споделя, че концертът й в Египет, състоял се само два месеца

Events преди 12 години

Бийонсе подкрепя египтянките

В новия брой на английския Harper’s Bazaar певицата споделя, че концертът й в Египет, състоял се само два месеца преди да се разразят бунтовете, е един от най-вдъхновяващите, които е правила. Забулените жени, които с цяло гърло пеели Irreplaceable - песен, посветена на женската сила - било гледка, която тя никога няма да забрави. Мъжете, обаче, не били толкова доволни : повечето изглеждали ядосани и голяма част от тях насилствено извели дамите си от мястото на събитието. По всичко личи, че поне в Египет положението на слабия пол би могло да бъде променено скоро, а ние искрено се надяваме това да се случи.

Врачката на Берлускони предрича, че жена ще управлява България




Все още не знаем кой е кандидатът на ГЕРБ за президент, но съдейки по предсказанията на Теодора Стефанова, вещаещи победа на партията на тези избори, както и жена-президент, вече можем да гадаем. До 2014 да очакваме и жена-премиер, каза тя пред bTV и предрече много скандали и мръсни игри, в което така или иначе можем да се закълнем и ние. Интересно е какво ще се случи с личния живот на Бойко Борисов, комуто извънземното Уилсън (информаторът на врачката) обещава брак през следващата година. Тръпнем в очакване.

Линда Еванджелиста настоява за солидна издръжка от мъжа на Салма Хайек



Освен с успешната си кариера и зашеметяваща външност, Линда стана известна и с твърдението, че не става от леглото за по-малко от десет хиляди на ден. Сега, доста години по-късно, тя успява да избяга от епитета „алчна”, искайки месечна издръжка за детето си на стойност 46 000 долара. Вярваме, че бащата Франсоа Анри-Пино може да си го позволи, бидейки изпълнителен директор на конгломерата, притежаващ Гучи, Ив Сен Лоран и Ботега Венета, но все пак смятаме, че моделът малко прекалява. Извинението й е, че се нуждае от денонощни бавачки, шофьори и охрана на детето, поради натоварения си график.

Кели Озбърн определи Кристина Агилера с епитетите „дебела” и „кучка” в едно




Рок наследницата нарече Кристина „дебела кучка” в ток шоу, занимаващо се фешън критика. „Тя ме наричаше ‘дебела’ толкова дълго време, затова знаете ли какво? Майната ти, ти също си дебела!”, безцеремонно заявила тя, шокирайки водещите и забавлявайки зрителите. Враждата между двете звезди датира от години, когато Агилера демонстративно засипa със стрелички мишена, изобразяваща Кели, на наградите на MTV.

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.