Следва

Алексей Петров се кандидатира за президент

News Екстаз в понеделник: Хранителните проблеми на Катрин, Диана Любенова стана майка на София, нарекоха британския премиер "дебел"

След като разбрахме, че Джесика Алба е родила момиченце, а Хилари Дъф е бременна, научихме, че и родната...

Events преди 12 години

И Диана Любенова е майка

След като разбрахме, че Джесика Алба е родила момиченце, а Хилари Дъф е бременна, научихме, че и родната звезда Диана Любенова се е сдобила с дъщеря вчера.

Бебето София е родено със секцио и е в чудесна форма. То е плод на любовта между актрисата и Лес Уелдън, американският продуцент, чиито филми, признаваме, не сме гледали, но се възхищаваме на смелостта му да присъства на раждането - нещо, за което малко мъже са готови.

Пожелаваме всичко най-добро на щастливото семейство и очакваме ексклузивни снимки в най-скоро време.

Стилистката на Сексът и градът защитава Галиано и нарича британския премиер "дебел"



Патриша Фийлд, отговорна за абсолютната хегемония на култа „Кари Брадшоу” и "Грозната Бети", не се посвени публично да обяви, че британският премиер Дейвид Камерън е с наднормено тегло. „Той изглеждаше доста добре преди, но сега е просто дебел. Това е ужасно, тъй като именно той трябва да бъде пример за хората”, заяви 69-годишната стилистка пред журналистката Кейт Юд.

Вероятно това изказване ще й се размине по-леко, отколкото подкрепата й към Джон Галиано, чиито расистки изказвания тя нарече „просто театър”.

Има ли хранително разтройство Кейт Мидълтън?



С цялото това внимание, което се отделя на прогресивното й отслабване, нищо чудно ако досега не е имала хранително разстройство, сега вече да развие такова.

Таблоидът Life&Style твърди, че страхът да не бъде отвлечена, както и притесненията й за безопасността на Уилям дават своето отражение върху нервите и външния й вид. Огромното напрежение от факта, че всеки детайл от физиката й е следен под лупа, я кара да отказва храна всеки път, щом приятелите й я накарат да хапне, твърди един от тях.

Искрено се надяваме тежестта на титлата й да не я обрече на нещастие, както се случи с принцеса Даяна.

Никол Шерцингер не обичала секси дрехи



Трудно ни е да повярваме, че певицата, чиито основни достойнства са безсрамният сексапил и предизвикателната външност, всъщност не си падала особено по разголеното облекло. В началото на кариерата си дори избухнала в плач, щом видяла първия си сценичен костюм.

Сега твърди, че е пораснала и приема женствеността и медийния си образ по-зряло, което й помага да влезе в амплоато на разкрепостена дива.

Нови правила за шофьорите



Да бъдеш безотговорен шофьор ще става все по трудно - в новата стратегия за безопасност по пътищата са заложени правила, забраняващи храненето, пиенето и пушенето, докато управляваме автомобил. Писането на смс-и също влиза в действията-табу, но така или иначе малко сериозни шофьори биха помислили да го правят. Интересното е, че дори ако сме само пътник, возещ се в кола с пийнал водач, можем да бъдем глобени, в духа на т.нар. споделена вина. Ако всички тези мерки бъдат приети, се надяваме обществената нагласа към безопасността действително да се промени и да чуваме за все по-малко ужасяващи произшествия.

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.