Следва

Сила за живот. Великолепните ухания на Adidas събуждат мислите

"Голи" нокти върху секси тен

Бяхме забравили колко добре стои на тен. Nude или лакът в цвят близък до този на кожата ти нежно и млечно...

Nails преди 12 години

Бяхме забравили колко добре стои на тен. Nude или лакът в цвят близък до този на кожата ти нежно и млечно оцветява ноктите, които изглеждат като порцеланови след нанасянето му.

И докато наблюдавахме гениалните платформи и преценявахме всеки детайл от целия аутфит на Елена, публикувана в Sofia Street Style в понеделник, тя ни напомни колко хубаво е да имаш тен и как всичко ти отива. А педикюрът в цвета на кожата чудесно стои на загорелите от слънцето крака.


Jason Wu есен-зима 2012

Nude лакът предстои да се върне или поне смятаме да го върнем в несесера си задължително тази есен, даже още от сега,  заради много негови достойнства. Удължава видимо пръстите на ръцете, млечните неутрални цветове крият много несъвършенства на маникюра и педикюра, а с черна, бяла или ярко червена рокля той може да бъде верен придружител.

За съвършени "голи" нокти обаче ръцете ти трябва да са безупречни. Независимо дали имаш оформен маникюр или не, кожички, всякакви сухи и неподхранени места крият прикриват сексапила на този цвят. За тази цел пробвай разкошния лосион за ръце CND Scentsations Champagne с блестящи частици, който прави кожата на ръцете като в кадифена ръкавица.

Най-добрият цвят за теб е този, който е близък до цвета на кожата ти или един тон по-светъл. Препоръчваме ти да си избереш от палитрите на CND, O.P.I., M.A.C. като професионалисти, но страхотен маникюри и педикюр в nude се постига и с L’oreal resist&shine, любимият ни нюанс е под номер 009, за 12.19 лв, Maybelline forever strong, 8.19 лв, Rimmel lycrapro, цвят French ivory, 6.69 лв., Essence, цвят French nude за 3.70 лв.
 

More Nails