Следва

Студио 54 в Ялта клуб

News Екстаз в Петък: Списък на най-разлюбените звезди, София отново диша, Заплашват Дейвид Летърман, Джесика Симпсън пияна

Американците, които открай време са обсебени от звездите...

Events преди 12 години

Появи се списък на най-незаслужаващите доверие звезди

Американците, които открай време са обсебени от звездите и всичко свързано в тях, са събрали в класация всички известни личности, които по някакъв начин са предали доверието на феновете си и са ги разочаровали. Резултатите не са особено изненадващи - абсолютният анти фаворит е Парис Хилтън, плътно следвана от Чарли Шийн, Тайгър Уудс и Кейни Уест. Бритни Спиърс също не се радва на особена вярност, същото можем да кажем и за Ким Кардашиян, Мел Гибсън и Доналд Тръмп.

Смятаме, че някои в списъка не би трябвало изобщо да бъдат звезди, но тук нямаме думата, за добро или зло.

Мюсюлмански екстремисти заплашиха Дейвид Летърман



След карикатурите на Мохамед, излезли преди 6 години в датски вестник и обрекли автора им Курт Вестергор на живот под денонощна охрана, би трябвало всяка публична личност да помисли два пъти, преди да  осмива деликатни теми. Явно Дейвид Летърман е действал по-импулсивно, затова подобна мерки за сигурност са задължителни и за него, след като си позволи да се пошегува с Осама бин Ладен в шоуто си. Часове след това във форум на радикални ислямисти се появили заплахи и планове за похищението му.

Надяваме се известният водещ да не стане причина за още по-мрачни новини.

София диша, но този път на „Ангел Кънчев”



Инициативата „София диша”, която затвори за лятото улица „Шишман” и изненадващо събра доста критики заради това, ще превърне още една улица в свободна от коли зона, но този път само за неделя. Програмата ще разпределена по равно между кратки постановки (включително моноспектакъл на Камен Донев), и литературни четения и дискусии, в които ще вземат участие Ангел Игов, Александър Шпатов, Петър Чухов, Калин Терзийски, Михаил Вешим и много други. За децата също е помислено - освен представления, родителите могат спокойно да ги оставят в работилницата за книгоразделители, стига да са между 3 и 10 годишни.
 

Чудесно ще е тази приятна практика най-сетне да успее да превърне някоя от улиците в пешеходна, със или без събития.

Обвиниха Джесика Симпсън в прекаляване с алкохола


Доста се насъбра напоследък на младата американска певица: след като пресата бе наводнена от снимки на понапълнялата й фигура, сега на ред е може би еиднственият случай, в който тя си е позволила да попрекали с напитките публично, след концерт на Адел в понеделник. Всичко това нямаше да е изненадващо,, ако ставаше дума за друга звезда, но Джесика е известна с няколко факта - любима е на консервативните републиканци, изчака да сключи брак, за да изгуби невинността си и е изключителен патриот. Разбира се, самата тя отрича и твърди, че просто танцува по този начин, но ние ви оставяме да прецените сами.


Jessica Simpson Denies Intoxication

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 6 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?