Следва

Косите на есента - най-красивите вдъхновения от подиума на 2011-2012

Тайната на кукленските мигли най-накрая е разкрита - Hypnôse Doll Eyes

Да, тя е магическа, възкликва част от екипа ни, когато става дума за Hypnôse Doll Eyes на Lancome на редовната...

Beauty News преди 12 години

- Да, тя е магическа, възкликва част от екипа ни, когато става дума за Hypnôse Doll Eyes на Lancome на редовната седмична оперативка.
- Не знам дали е желан ефект, но с нея се чувствам така, сякаш очите ми са по-широко отворени от обикновено, продължава нашият бюти редактор. Можете да разберете за какво говоря, само ако опитате, защото освен че никога повече няма да се оплаквате от слепени мигли, ще усетите върховния момент на щастие след като погледнете резултата в огледалото.
Винаги има ефект на любовна среща!


Къде се крие тази магия, за която безпогрешният ни редактор говореше!? Много е просто - вдъхновена е от кукленските мигли, които всяко малко момиченце мечтае да има като порасне.

Оригиналната формула на спиралата под името Hypnôse е от 2007, две години по-късно е последван от триумфа на Hypnôse Drama – спиралата, която само за миг максимално увеличава обема на миглите. Да, обаче това не ни беше достатъчно и Lancome създадоха Hypnôse Precious Cells – първата регенерираща косъма на миглите спирала на марката. Точно затова продуктът с името Hypnôse e продаван на всеки 4 секунди по света. Да, факт е!

Днес вече плътните гъсти мигли стават удивително лесно постижими с последната разработка, наречена с кукленското Hypnôse Doll Eyes. Благодарение на удивителната си четка и изцяло новата си формула, Hypnôse Doll Eyes наистина прави очите широко отворени и изразителни. А това, според 1965 жени по света, участвали в специално изследване на Lancome, се крие ключът към красотата и самочувствието на една жена.

С какво тази четка е уникална ли? С факта, че съчетава силата перфектно да разделя миглите, да ги уплътнява с найлоново покритие и в същото време да постига максимална еластичност. Конусовидната форма на четката е способна да обхване всяка мигла, дори и най-късата, в ъгълчето на окото. Тя моделира и удължава косъма, създавайки съвършено равномерни и идеално сресани мигли. Резултатът е видимо увеличен обем, който не тежи на миглите, равномерна и гладка обвивка на косъма и разбира се изискан жест при нанасяне.

За да се постигне тази гладка и плъзгаща се текстура, формулата “Fiber Shine”, по която е разработена новата революционна спирала, съдържа найлонови пудри, които придават на миглите изтънчен блясък. Тя комбинира също меки и твърди восъци – първите за обем, а вторите за фиксиране на извивката на миглите.

Накрая, комплексът “Ultrastretch” с удължаващи полимери осигурява моментално удължаване на миглите.



Чувственият резултат от използването на спиралата Hypnôse Doll Eyes се дължи не само на нейната формула и на гладкото й нанасяне. За първи път Lancome предлага спирала с изцяло хипоалергичен аромат. Деликатен и женствен, ароматът се развива с ултра нежни, цветни нотки, освежени с полъх от зеленина.

Куклите обаче не са само момичешки блян, защото това е силна есенна тенденция, идваща от драматичните и богати на модни икони 60-те години на миналия век - помниш Туиги с късата прическа и изумителните големи очи, нали? Защото тази визия се постига с малък трик и Hypnôse Doll Eyes. Ето какво трябва да направиш: нанеси спиралата от корена към върха на миглите, наблягайки на външния край на окото, за по-изразителен поглед. Започвайки от вътрешния ъгъл на окото, по протежение на горния клепач, нанеси фина линия с Artliner, като я удебелиш във външния край. По този начин дискретно ще подчертаеш и сенките. Накрая, нарисувай три тънки линийки във външния ъгъл на долния клепач, които леко да „отворят” окото като миглите на кукла.

Точно като при Дария Вербови, Арленис Соса и Елетра Видерман - въплъщение на трите различни лица на жената Doll Eyes. Облечени за фотосесията със супер секси мини рокли в стил 60-те, те носят къси, прилепнали, палави прически.

Студио 54, връщаме спомените за теб!

Виж още за чудото на http://www.everet-group.com/bu/bg/LOreal-Novosti/hypnose-doll-eyes/
 

More from View Sofia

More Beauty News