Следва

Музикална Кино Седмица

Мис Мерилин ще търси най-атрактивните софиянки

Последният от поредицата кастинги за Мис Мерилин ще търси най-красивите и талантливи софиянки за престижния конкурс.

Events преди 12 години

Последният от поредицата кастинги за Мис Мерилин ще търси най-красивите и талантливи софиянки за престижния конкурс. С това ще приключи първоначалният подбор за националната надпревара в най-голямото издание на конкурса. С нелеката задача да изберат кои са най-достойните за финала на престижния конкурс софиянки ще се заемат телевизионният и радио водещ Митко Павлов, актрисата от „Стъклен дом” Деси Бакърджиева и секспилната плеймейтка Златка Димитрова. Водеща и вдъхновителка на момичетата по традиция е Супер Бианка. Кастингът ще се проведе в петък, 16 септември от 13 до 18:00 часа на втория етаж на The Mall.

10 са градовете, които излъчват своите представителки тази година. От началото на лятото екипът на Мис Мериллин премина през Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Велико Търново, Русе, Бъргас, Слънчев бряг, Варна и Плевен. Около деветдесет са излъчените претендентки от регионалните кастинги. Те ще се явят на финална надпревара в София в края на месеца. Коя ще грабне титлата Мис Мерилин ще стане ясно през октомври.

Чисто нов автомобил е наградата, която ще грабне победителката от нацоналния конкурс „Мис Мерилин” и тази година. Много приятни изненади и интересни срещи с родни знаменитости очакват финалистките в бляскавия конкурс.

Победителките от първите две издания вече могат да се похвалят с шеметна кариера. Носителката на короната „Мис Мерилин” 2009 Гея Антонова беше ангажирана за редица реклами, музикални клипове и фотосесии у нас и в чужбина. Очарователната призьорка участва в най-скъпата реклама, снимана в света, след като стана лице за 2011 година на една от най-големите индийски компании.
„Мис Мерилин” в изданията си през 2009 и 2010 година се превърна и в сцена за най-популярните български звезди. Миро, Мария Илиева, ЛиЛана, Графа, Калин Вельов, Любо, Петя Велкова, Виолета Марковска, Владо Карамазов, Анна Пападопулу са само част от изненадите за участниците. Водещи на финала миналата година бяха Ники Кънчев и Гала. „Мис Мерилин” 2011 обещава да не изневерява на стила си и да предложи на участничките и зрителите истински спектакъл.


 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?