Следва

News Екстаз в четвъртък: Война на компромати, Хакнаха Мила Кунис, Бийонсе и странните й навици, Мадона набедена за комунистка

News Екстаз в сряда: Откриха картина за милиони на битак, Дженифър Лопес няма гадже, Джъстин Тимбърлейк във фотосесия, Книга за Лейди Гага

Шедьовър на противоречивия гений, разбунил духовете на цяла предвоенна Европа, бе закупен от босненец, работещ в Германия...

Events преди 12 години

Картина на Егон Шиле открита на битпазар

Шедьовър на противоречивия гений, разбунил духовете на цяла предвоенна Европа, бе закупен от босненец, работещ в Германия. Той я намерил на битак, където се продавала за няколко евро, но дори не предполагал чия е, преди да види почти заличения подпис на гърба. След щателен експертен анализ, няма никакво съмнение, че произведението, изобразяващо мъж и жена в лодка, е оригинал, а цената му вероятно ще достигне десетки милиони евро.

Егон Шиле е ученик на Густав Климт, ескпресионист, чийто стил често е определян като скандален, гротесков, еротичен. Личността му е обвита в мрак, подобно на картините му, а неподражаемият му талант е без време прекъснат, когато той умира едва 31-годишен.

Книгата на Лейди Гага и Тери Ричардсън - корицата известна




Десетте месеца, в които Тери Ричардсън следва и снима звездата навсякъде, са отразени в повече от 350 фотографии, запълващи дългоочакваната колаборацията между двамата владетели на скандала. Единственото, което можем да видим засега, е корицата, чието официално представяне беше вчера, а цялото си любопитство ще можем да задоволим чак по празниците. Честито на Гага - сега тя е една стъпка по близо до идола си Мадона.

Джъстин Тимбърлейк и Аманда Сийфрид в обща фотосесия



Двамата се снимаха за октомврийския брой на W, където са представени като не дотам перфектна политическа двойка, съвсем в духа на предизборните вълнения в Щатите. В интервюто Аманда безцеремонно заявява, че като млада е била таен фен на „Ен Синк”, групата, в която Джъстин разбиваше девичи сърца, тъй като в нейното училище това се смятало за срамно. Не знаем как е реагирал той, но предполагаме, че и той осъзнава грешките на минaлото.

А причината, поради която списанието ги събира за фотосесия, е предстоящият им филм „In time” -фантастика, в която хората не остаряват, но само богатите могат да живеят вечно - бедните трябва добре да се потрудят за това.

Оказа се, че Дженифър Лопес всъщност все още е сама



Всички чухме, че певицата бързо-бързо е преодоляла Марк Антъни в лицето на Брадли Купър („Последният ергенски запой”), след снимки от тяхната „романтична” среща плъзнаха навсякъде. Самият Брадли бил шокиран от тези новини и се кълне, че това било просто бизнес разговор, на който присъствали и мениджърите им, които, разбира се, удобно били изрязани от картинката.

Неговият колега Ралф Файнс споделя, че преди години, когато с Дженифър снимали заедно филм, преживял абсолютно същото, но някак за него ни беше по-трудно да повярваме, че би излизал с латино дива.
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.